+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
echipament-plus-hpt-promo
Între 1 septembrie și 31 octombrie 2020

Obțineți gratuit un transpalet manual

Jungheinrich România vine în întâmpinarea clienților săi cu o nouă promoție atractivă: la achiziția de echipamente care depășesc valoarea totală de 6.000 €, vă oferim GRATUIT un transpalet manual Ameise HPT A20 cu o capacitate de încărcare de 2.000 kg.

Fie că aveți nevoie de un echipament nou sau Second-Hand, noi avem soluția potrivită pentru aplicația dumneavoastră!

Dacă doriți să asigurați un flux al mărfurilor la un randament maxim și cu siguranță sporită, Jungheinrich este partenerul ideal pentru dumneavoastră. Cu o gamă completă de produse și servicii destinate operativității eficiente a oricărui tip de depozit, vă oferim de la utilaje de transport în incintă de ultimă generație până la echipamente automate de transport și sisteme elaborate de rafturi și depozitare. Calitatea înseamnă asigurarea eficienței pe termen lung și, în același timp, investiții productive.

Stage Rental 1

Știm cât este de dificilă această perioadă pentru toți și încercăm să vă fim alături cu promoții atractive.

hpt-a20

Astfel, între 1 septembrie și 31 octombrie 2020, la orice achiziție care depășește suma de 6.000 €, vă oferim gratuit un transpalet manual Ameise, ideal pentru transportul de europaleți. Cu o capacitate de încărcare de 2.000 kg și o lungime a furcilor de 1.150 mm, transpaletul HPT A20 este un echipament robust și fiabil, foarte des utilizat în industrie, producție și comerț. Este prevăzut cu un șasiu din profil de oțel ramforsat, ce nu se deformează și supape de gresare ce facilitează întreținerea. Pompa hidraulică de înaltă performanță cu durată lungă de viață, din oțel de calitate superioară, cu piston de presiune cromat dur este concepută pentru funcționarea continuă a echipamentului. Ușor de manevrat și foarte practic, transpaletul manual HPT A20 este un must-have pentru orice depozit!

Vă stăm la dispoziție pentru oferte personalizate, în funcție de nevoile dumneavoastră!

Promoția se aplică doar contractelor semnate între 1 septembrie – 31 octombrie 2020 cu un singur transpalet oferit gratuit, indiferent de valoarea finală și nu este cumulativă cu oferta de finanțare cu dobândă promoțională de 0,99%.

Noi vă punem în mișcare logistica inhouse. Exact după nevoile dumneavoastră. Echipamentele noi de la Jungheinrich vă deschid calea spre succes.

Aflați mai multe

JUNGSTARS sunt stivuitoarele Second-Hand de la Jungheinrich, recondiționate Highend, după principiul celor 5 stele 

Aflați mai multe

Logistică inhouse de perspectivă: pentru succesul dumneavoastră de azi și de mâine nu am pregătit doar produse individuale, ci și sisteme logistice complete.

Aflați mai multe

Relațiile îndelungate, durabile și oneste se bazează pe un spectru larg de produse și soluții de service. De ce aveți nevoie?

Aflați mai multe

Achiziționați acum echipamentele de care aveți nevoie! Completați formularul, iar un consultant Jungheinrich vă va contacta în cel mai scurt timp.

Aveți întrebări?