0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Carieră

Cariere

Jungheinrich AG se numără printre cele mai de succes companii de intralogistică din lume. În calitate de angajator de top în domeniu, Jungheinrich oferă perspective excepționale într-o varietate de domenii profesionale. 

În fiecare zi, cu ajutorul produselor și serviciilor Jungheinrich sunt manevrate milioane de bunuri în centrele logistice. Suntem unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de utilaje de transport în incintă. În plus, dezvoltăm și sisteme de depozitare mari până la sisteme de depozitare cu rafturi înalte complet automatizate. Astfel, oferim clienților noștri un pachet de servicii complet, de la planificare la construcția de rafturi și echipamente, până la dezvoltarea de software, service și servicii financiare. Și în tot ce facem, suntem conștienți de un lucru: implicarea și expertiza angajaților noștri stau la baza succesului nostru. Investim în talentele noastre și avem o cultură bazată pe comunicare, integritate și respect reciproc. Jungheinrich International Graduate Program

Dacă sunteți ambițios, dornic să învățați și doriți să deveniți un leader de succes - programul nostru pentru absolvenți este alegerea potrivită.

Vino în echipa noastră

Află ce posturi sunt disponibile în cadrul Jungheinrich România.

Jungheinrich ca și angajator

Din pasiune pentru intralogistică.

Aveți întrebări?