0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Oferta Speciala Shop
Magazin online Jungheinrich

Ofertă specială

Profitați de ofertele speciale din magazinul online Jungheinrich. 

Profishop pic2

A fost lansat noul magazin online Jungheinrich, cu un design nou și mai atractiv care să vă ajute să gasiți cu ușurință utilajele de care aveți nevoie. Prin intermediul sistemului de plată securizată veți face cumpărături rapid și în siguranță. Indiferent de valoarea echipamentelor sau a localității de livrare, vă oferim Transport GRATUIT.

Profitați de ofertele speciale din magazinul nostru online, valabile în limita stocului disponibil. 


Profishop general


Jungheinrich SHOP a început în 2018 ca și companie de comenzi online pentru Jungheinrich: liderul mondial în domeniul tehnologiei de stivuitoare, depozite și manipulare a materialelor. Produsele din magazinul nostru online sunt caracterizate de o calitate înaltă și un preț atractiv. Datorită multor ani de experiență, am dobândit, de asemenea, o mulțime de cunoștințe de specialitate, pe care suntem fericiți să le împărtășim cu dumneavoastră.

jungheinrich-shop.ro cuprinde o gamă largă de echipamente și accesorii, beneficiind de un design nou și atractiv. Accesând noul magazin online puteți găsi cu ușurință echipamentul potrivit aplicației dvs., iar sistemul de plată securizat vă va oferi deplină siguranță.

Cumparați acum

Oferirea unui serviciu de calitate este foarte importantă pentru noi. Aveți întrebări despre gama noastră? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru specializat vă poate răspunde la întrebări prin telefon sau e-mail, deasemenea putand să vă viziteze.

Contactați-ne

Aveți întrebări?