0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Despre noi

Despre noi

Jungheinrich România, parte a grupului Jungheinrich AG, cu sediul în Hamburg, este lider mondial în furnizarea de soluții în toate aspectele și domeniile logisticii in-house. De peste 60 de ani, întrebările și dorințele clienților sunt în centrul atenției noastre.

În data de 7 august 1953, dr. Friedrich Jungheinrich a pus bazele unei companii de succes într-un mic atelier cu 30 de angajați în cartierul Barmbek din Hamburg. În prezent, vă stau la dispoziție peste 16.000 de angajați Jungheinrich din 39 de țări ­– peste 5.500 doar în Germania – pentru a dezvolta, implementa și întreține cele mai bune soluții de logistică in-house pentru cazul dumneavoastră de utilizare. 

În acest scop, vă oferim gama completă de produse: de la utilajul de transport în incintă convențional până la sisteme logistice complet automatizate cu soluții software inteligente, care interconectează echipamente, sisteme și procese - alături de pachete inovatoare de service și finanțare, care pot fi combinate flexibil. Pentru cea mai ridicată capacitate de transfer și cel mai eficient flux de mărfuri.

În septembrie 2022, Jungheinrich România și-a mutat sediul în Ploiești West Park (PWP) - Ariceștii Rahtivani.

În mai 2019, a avut loc deschiderea oficială a celui de-al doilea sediu al Grupului Jungheinrich în România, la Gilău, Cluj. Ne-am propus să venim mai aproape de clienții noștri, prin dezvoltarea unui sediu important în imediata vecinătate a Clujului, un oraș în plină ascensiune economică.

În iunie 2016, a avut loc deschiderea oficială a sediului din Tătărani, Prahova. În prezent, grupul are sedii în 40 de țări și este promovat în aproximativ 80 de țări prin companii partenere.

Pe lângă consilierea pentru procese, vă furnizăm și utilajele și tehnica de depozitare adecvate, concepem și implementăm soluții sub formă de sisteme unitare. La noi găsiți toate aceste lucruri în mod fiabil și competent sub același acoperiș: caracterul unitar, disponibilitatea pe termen lung și avantajele sistemului direct de distribuție sunt coloanele portante ale companiei noastre.

Gândim vizionar, ne asumăm orice provocare și găsim împreună soluția optimă pentru compania dumneavoastră. Puteți să vă bazați pe cunoștințele noastre și experiența de peste 60 de ani în calitate de furnizor de servicii, producător și furnizor de soluții complete în domeniul logisticii in-house.


Jungheinrich în apropierea dumneavoastră

Prin funcția de găsire a locației identificați cel mai apropiat sediu de dumneavoastră și vizitați-ne pentru a primi consultanță personalizată.

Jungheinrich România: Ploiești West Park (PWP), Prahova

Punct de lucru: Gilău, Cluj

Telefon: +40 244 700 701

E-mail: office@jungheinrich.ro

Viitorul este al celor cu acțiuni consecvente

Eficiența, tehnologia Litiu-Ion, siguranța, digitalizarea și automatizarea animă lumea și domeniul nostru de activitate. Avem o atitudine clară despre acestea: aici contează doar cei care vin cu soluții. Aflați cum gândește și acționează Jungheinrich în legătură cu temele actuale.

Succes în unul din cele mai interesante sectoare

Jungheinrich AG se numără printre cele mai de succes companii de intralogistică din lume. În calitate de angajator de top în domeniu, Jungheinrich oferă perspective excepționale într-o varietate de domenii profesionale. 

Publicații și evenimente actuale

Aici găsiți informațiile actuale despre Jungheinrich și puteți vizualiza articolele, publicațiile precum și noutăți despre evenimete.

Aveți întrebări?