0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Chimie & farmaceutică

Chimie și farmaceutică

Viteza cea mai ridicată posibil în condiții de siguranță maximă - acestea sunt cerințe importante în procesele de logistică inhouse în industria chimică și farmaceutică. Pentru aceasta am pregătit soluții optime. De la depozitul de materiale periculoase cu protecție împotriva exploziei până la soluțiile de automatizări, croite individual pe cerințele dumneavoastră speciale.

Cel mai mare depozit pe înălțime din Elveția

Noul depozit pe înălțime atinge 44 metri în cerul zonei Domat/Ems. Ceea ce înseamnă că producătorul de materiale chimimce operează în cea mai înaltă clădire de acest gen din Elveția. Echipa noastră este partenerul de încredere care a făcut totul posibil într-un timp record.

Depozit pe înălțime pentru Sauer

Rolul pozitiv al operatorului și evoluția cerută de echipamente au reprezentat un foarte bun punct de plecare în investiția în sistemul intralogistic.

Administrare dinamică în operare non-stop

Am construit un centru de distribuţie pentru renumitul producător de detergenţi Henkel, în Russia, în timpul iernii extreme. Soluţia se bazează pe Warehouse Management System și ajută la scurtarea rutelor de livrare și la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Siguranța este totul

Intralogistica pentru industria chimică și farmaceutică este solicitantă. Prevederile legale foarte stricte și prioritatea absolută pentru siguranță și igienă în manevrarea produselor sensibile, uneori chiar periculoase, impun aici delimitări de neocolit. Acest lucru este valabil pentru transportul, depozitarea și manevrarea corectă a substanțelor periculoase precum și pentru primatul siguranței muncii și a mediului. 

Cu toate acestea, angajații din domeniul logistic pentru chimie așteaptă livrarea din ce în ce mai rapidă a produselor - cu respectarea tuturor standardelor de siguranță prevăzute legal. Mai mult decât în alte domenii logistice, la chimie și farmaceutică e esențial: nu se pot întâmpla erori. Jungheinrich este perfect pregătit pentru aceste provocări. Vă oferim soluții cuprinzătoare care optimizează fluxul de mărfuri, îl organizează eficient și astfel corespund celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. 

Din practică pentru practică: Protejarea oamenilor și a mediului

Un bun exemplu pentru intralogistica în domeniul chimiei din practică pentru practică îl reprezintă utilajele noastre de transport în incintă cu protecție împotriva exploziilor. Pentru industria chimică și farmaceutică oferim produse și sisteme concepute special, care asigură funcționarea în siguranță a stivuitoarelor electrice și diesel în medii cu gaze inflamabile, vapori, pulberi și prafuri. Astfel nu protejați doar oamenii din companie și mediul. Cu sistemul nostru de protecție Jungheinrich îndeplinim și cerințele directivei europene ATEX 2014/24/EU (ATEX = Atmosphères Explosibles). 

În principiu, echipăm autovehiculele noastre de transport pentru chimie și farmaceutică și cu alte soluții de siguranță ca de exemplu protecția sarcinii, protecția la coliziune și elemente suplimentare de stabilitate. Pentru și mai multă siguranță în depozit, de la intrarea mărfurilor până la ieșirea acestora, există soluțiile logistice (semi)automatizate cu sisteme de transport fără operator (FTS), care sunt controlate inteligent și precis cu ajutorul sistemului de gestionare a depozitului Jungheinrich WMS. Astfel, se minimizează potențialul de erori umane. 

În plus, utilizarea non-stop scade costurile. În calitate de client din industria chimică și farmaceutică, aveți acces la soluții omni-channel sigure pentru viitor. Împreună cu sistemele noastre eficiente de depozitare, aceasta înseamnă pentru dumneavoastră o capacitate optimizată, sporită de selectare comenzi, care vă permite prelucrarea logistică a unei diversități din ce în ce mai mari de produse. În plus: La nevoie, WMS alocă substanțelor periculoase sau extrem de sensibile igienic zone speciale în depozit, asigurând în mod automat respectarea normelor legale în legătură cu manevrarea și depozitarea acestor produse. 

Aveți întrebări?