0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Industrie

Producție

În metalurgie, industria grea sau construcții de mașini, cu Jungheinrich sunteți perfect echipați pentru provocările pe care le aduce conceptul de Industrie 4.0. De la autovehiculele manuale și trenurile logistice pentru aprovizionarea în siguranță a materialelor pentru procese până la sistemele de transport fără operator și interconectare digitală cuprinzătoare.

Echipamente ghidate automat fără operator

ThyssenKrupp și-a automatizat transportul intern cu un sistem de echipamente ghidate automat de la Jungheinrich. Flexibilitatea optimizată și spațiul minim necesar au fost factorii cheie pentru decizia de a automatiza.

Digitalizarea depozitului Gasser

Operațiunile din depozitul Gasser GmbH, un furnizor australian în metalurgie procesată, se desfășoară cu precizia unui ceas elvețian – datorită sistemului nostru WMS.

Împreună reușim orice!

Electronicele sunt pe val: cu un nou depozit semi-automat pe culoare înguste și sistemul Jungheinrich WMS Seria 2, liderul de piață în producția de cabluri, PSZ electronic din Upper Palatinate este într-o continuă evoluție.

warehouseNAVIGATION pentru o structură clară

Facilitățile moderne de producție asigură pentru Eppendorf Zentrifugen din Leipzig eficiență maximă în depozit și elimină deplasările inutile.

Industrie 4.0: Interconectarea vă economisește timp și bani

Viziunea conceptului Industrie 4.0 descrie o schimbare de paradigmă în fabricația industrială în sensul structurilor flexibile cu unități autonome, autocontrolate. Soluțiile automatizate și interconectate de logistică inhouse, ca de exemplu sistemele de transport fără operator (FTS) și software inteligent, ca de exemplu sistemul de administrare a depozitului Jungheinrich WMS vor juca aici un rol decisiv.

Interconectarea cuprinzătoare pe toate planurile nu poate fi ocolită. Acest lucru este clar - indiferent de domeniul de activitate. Interconectarea este interesantă în egală măsură pentru companiile mici, mijlocii și mari, care doresc să automatizeze procesele treptat. Sunteți pregătit pentru Industria 4.0? Doriți să vă deplasați în această direcție cu pași corecți? Alături de noi, veți avea avantajul pionieratului, bucurându-vă de cea mai bună expertiză. Oferim clienților din industrie soluții personalizate integrate - indiferent dacă aceștia vin din metalurgie, industria grea sau construcții de mașini.

Optimizarea și automatizarea: Calea dumneavoastră spre Industria 4.0 

Din ce în ce mai multe companii din industrie doresc să exploateze potențialul de optimizare prin automatizarea fluxului de mărfuri pe baza sistemelor de transport fără operator. În special la activitățile de rutină standardizate, utilizarea FTS vă economisește timp și costuri, reducând totodată daunele în timpul transportului. În plus profitați de procese de transport eficiente și sigure alături de un timp de implementare foarte scurt. 

Fără grijă: Nu veți avea probleme de implementare care să vă perturbe săptămâni întregi activitatea în depozit – automatizarea (parțială) funcționează în cel mai scurt timp. Și veți observa foarte curând că investițiile din aplicațiile noastre inteligente Industrie 4.0 se justifică din mai multe puncte de vedere: prin progresele în domeniul comunicațiilor, navigării și tehnicii de siguranță FTS pot fi utilizate foarte flexibil, neîntrerupt, și în combinație cu utilaje manuale.

Cu ajutorul interfeței logistice distinse în mod repetat cu numeroase premii, s-a reușit totodată crearea unei interfețe între tehnica de depozitare și sistemul nostru de administrare a depozitului Jungheinrich WMS. Interfața logistică transmite comenzile de deplasare de la WMS la FTS, iar după finalizarea comenzii transmite feedback către WMS. Astfel, vă perfecționați procesele de depozitare în domeniile metalurgiei, industriei grele și construcțiilor de mașini.

Aveți întrebări?