0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Depozitare

Intrarea în depozit – utilizarea optimă a suprafețelor.

Utilizarea optimă a suprafețelor, adunarea rapidă a articolelor și a comenzilor - depozitarea este elementul cheie al proceselor logistice. Jungheinrich vă oferă o gamă cuprinzătoare de echipamente, rafturi și sisteme pentru depozitarea eficientă: de la varianta manuală la cea automată.

Depozitarea optimă - sună simplu dar e din ce în ce mai complexă.

În epoca dominată de E-Commmerce și procese logistice globale, o diversitate din ce în ce mai mare de produse trebuie introduse și scoase din depozit în intervale de timp din ce în ce mai scurte. Depozitarea cu optimizarea timpului, costurilor și spațiului este de aceea din ce în ce mai importantă pentru succesul companiei. 

Cu experiența sa de peste 60 de ani, Jungheinrich vă oferă gama completă de utilaje de transport în incintă, rafturi și sisteme de depozitare pentru plasarea în depozit. De la transpaletul electric simplu cu manșă de comandă până la stivuitoarele foarte flexibile, cu catarg retractabil pentru condiții de depozitare optimizate în spațiu până la stivuitorul EKX pentru rafturi înalte, numărul 1 în depozitele cu culoare înguste. De la sistemele de depozitare manuale până la cele parțial sau complet automatizate și componentele software pentru supravegherea și comanda fluxului complet de marfă, de la procesul de intrare până la procesul de scoatere din depozit.

Sisteme de rafturi: cheia spre o capacitate optimă de transfer

Sistemele noastre de rafturi conving prin construcția orientată spre nevoi și exploatarea optimă a suprafețelor. Ca depozit pentru paleți sau depozit pentru bunuri de mici dimensiuni. Manual sau automat. În general, sistemele de depozitare sunt pentru noi mai mult decât oțel și fier. Rafturile sunt coloana vertebrală a depozitului dumneavoastră și cheia pentru o capacitate de transfer optimă. De aceea vă oferim soluții unitare de proiectare a depozitului, în care sistemele de rafturi, utilajele de transport în incintă și componentele automate se înțeleg ca o „echipă bine consolidată”. De la depozitarea paleților, rezervoarelor, tăvilor, cutiilor până la piese lungi, la Jungheinrich găsiți o ofertă cuprinzătoare de sisteme de rafturi și depozitare, construcții de platforme și depozite autoportante, numite și silozuri. Pentru a fi echipați pentru provocările viitorului și pentru a putea depozita mereu în condiții optime.

Aveți întrebări?