Stage Servicii

Servicii

„Se face!”, obișnuia să spună fondatorul firmei, Dr. Friedrich Jungheinrich. Până în zilele noastre, cultura corporativă și dreptul la service se regăsesc în această expresie: numai cine se apucă de treabă își asumă răspunderea - pentru clienții săi dar și pentru sine. 

Parteneriatul autentic și loialitatea, acestea au fost principiile pe care Dr. Friedrich Jungheinrich a clădit această companie. Aceste valori sunt valabile și au prioritate și astăzi. Indiferent că e vorba de clienți, furnizori sau angajați: Jungheinrich se bazează pe relații îndelungate, durabile și oneste. Acestea sunt susținute de un spectru amplu de produse și soluții de service, din care puteți alege în mod flexibil și individual. 

În prezent asigurăm un grad de service de 98% și astfel stabilim un criteriu de referință în domeniul nostru. Rețeaua noastră mondială de service cuprinde peste 4.700 de tehnicieni calificați pentru asistență clienți. Astfel, putem să intervenim la dumneavoastră în cel mai scurt timp, oriunde.

Pe lângă serviciile de asistență pentru echipamente și sisteme vă oferim suport și consiliere la analiza și optimizarea cerințelor logistice (de exemplu la fluxul de mărfuri, managementul flotei sau sistemul de depozitare). La fel de importante pentru noi sunt mediul de lucru și sarcinile angajaților. Am conceput în acest scop programe cuprinzătoare de instruire, în care am încorporat toată experiența noastră și competența în materie de soluții. Acestea cuprind cursurile de instruire pentru operatori și selectori de comenzi, managementul corect al bateriei și merg până la trainingul de siguranță.

De un lucru puteți fi siguri: indiferent dacă sunteți o companie mare sau mică, Jungheinrich vă oferă exact produsul de service de care aveți nevoie pentru a avea succes. Și aceasta oriunde în lume, la aceeași calitate de top.

Calea dumneavoastră spre utilajul potrivit

Aveți nevoie de un utilaj de transport în incintă doar pentru scurt timp? Sau vă gândiți la utilizări pe termen mai lung? Flota dumneavoastră de stivuitoare trebuie utilizată optimizat? Sau vă doriți o ofertă de finanțare personalizată? Avem pentru toate o soluție. După nevoi.

Promisiunea noastră de service

Doar piesa de schimb originală garantează dreptul la garanție al flotei dumneavoastră. Vă furnizăm piese de schimb originale prin programul de livrare expres pe timpul nopții.

Serviciul de asistență pentru clienți

Perioadele de pană și timpii de staționare sunt generatoare de stres și mai ales de costuri. Serviciul nostru premium convinge prin diversitatea de prestații și se adaptează perfect dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Astfel puteți fi siguri că tehnica funcționează fără obstacole și în mod fiabil.

Putere electrică pentru parcul de utilaje

Putere completă pentru logistica de depozit: Jungheinrich oferă pachetul perfect de service pentru utilajele electrice de transport în incintă. Service baterie, baterii de schimb și service încărcătoare - astfel, procesele sunt mereu în mișcare și acest lucru se simte. Găsiți informații aici. 

Oriunde, oricând - gata de intervenție

Jungheinrich reunește competența producătorului cu experiența și expertiza furnizorului de soluții integrate. De la proiectare la realizare până la service și suport oferit de tehnicienii serviciului de asistență clienți: noi facem asta! 

Întreținere/reparații - comunicați-ne prin App!

Solicitări asistență clienți non-stop? Folosiți aplicația de service de la Jungheinrich!

Pentru un depozit sigur, fără accidente

De la cursuri pentru operatori până la „SAFEwalk”: Jungheinrich pune la dispoziție diverse oferte de service pentru sporirea siguranței în depozit. În centrul atenției se află sănătatea operatorilor. Toate informațiile referitoare la prevenirea accidentelor se găsesc aici.

Căutați instrucțiunile de exploatare pentru un transpalet sau un stivuitor cu furcă de la Jungheinrich? Folosiți funcția de căutare existentă mai jos și găsiți instrucțiunile de exploatare adecvate pentru respectivul utilaj de transport în incintă sau încărcător pentru baterie.

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Vice-președinte After Sales, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Service înseamnă mult mai mult decât performanță.

Aveți întrebări?