+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Automation

Automatizare cu Jungheinrich

Într-un depozit cu o coregrafie coordonată perfect, succesul se instalează automat.

Într-o lume digitalizată, în care ritmul este din ce în ce mai alert iar viteza de deplasare a mărfurilor crește razant, o coregrafie coordonată a depozitului este decisivă pentru succes. Deoarece numai atunci când toate domeniile acționează armonic și se preocupă împreună pentru asigurarea unui flux continuu, puteți reacționa flexibil și eficient la orice provocare din unitatea dumneavoastră. Ca partener pentru automatizări dezvoltăm pentru dumneavoastră o soluție individuală și vă însoțim pas cu pas, în calitate de antreprenor general, de la planificare la service și asistență, pentru a crea împreună un sistem de depozitare care să vă încânte acum și în viitor cu o performanță demnă de marile scene.

Content Separator automatizare

Tot ce este necesar pentru o soluție de automatizare cu o coregrafie perfectă.

Content Automation (4)

Flexibilitatea este bazapentru o performanță durabilă.

Pentru dansatorii dintr-un ansamblu armonios este la fel ca pentru componentele unei soluții de automatizare performante și adaptate pentru viitor: în ambele situații este nevoie de o mobilitate maximă, pentru o implicare flexibilă și eficientă în orice cadență și la orice schimbare de ritm. De aceea integrăm pentru dumneavoastră zone manuale, automatizate parțial și automatizate complet într-un acord perfect - adaptat nevoilor dumneavoastră individuale - pentru a putea reacționa flexibil în fața oricărei provocări întâlnite în fluxul de mărfuri, în condiții de aglomerare sezonieră, de necesități oscilante sau de dezvoltare viitoare. Includem de la bun început în proiect și funcții de extindere ulterioară sau de adaptare a instalației dumneavoastră, pentru a putea rămâne flexibili în orice moment, pentru a exploata resursele și pentru a putea profita de productivitatea durabilă.

Content Automation (1)

Încrederea absolută în partenereste decisivă.

Trebuie să te poți încrede sută la sută în partenerul de dans, și la fel se întâmplă și cu partenerul de automatizări, pentru ca tu și investiția ta să fiți pe mâini bune. Pe noi, în calitate de partener și antreprenor general, vă puteți baza de la început. Deoarece nu vă punem la dispoziție doar experiența noastră de decenii în domeniul logisticii in-house, ci vă oferim totodată competența de consiliere și fabricație într-un pachet integrat. Cu ansamblul corect de produse punem în scenă pentru dumneavoastră un sistem cu o coregrafie individuală, care implică toate etapele de proces și interfețele de la intrarea mărfurilor și până la ieșirea acestora. De la începutul proiectului aveți alături un consilier personal care coordonează toate entitățile implicate și totodată asigură derularea eficientă și realizarea cu acuratețe a fiecărei etape de proces. Cu o competență cuprinzătoare în materie de soluții și cunoștințe tehnice vă însoțim transparent și activ în fiecare fază a proiectului de automatizări: de la analiza fluxului de mărfuri până la service. Cu o rețea densă de asistență pentru clienți, unică în întreaga branșă și un sistem competent de service și asistență pentru sisteme logistice suntem mereu în apropierea dumneavoastră și ne putem prezenta rapid acolo unde este nevoie de noi.

În 3 pași spre soluția de automatizare personalizată.

Aflați mai multe

Content Automation (2)

Cu o regieexperimentată, automatizarea devine un succes.

În dansul de performanță, la fel ca la depozite, e important ca performanța să se mențină continuu la un nivel ridicat sau chiar să se îmbunătățească. Pentru ca instalația cu coregrafie personalizată să lucreze performant pe o perioadă îndelungată, reunim deja din faza de proiectare știința inginerească și rentabilitatea economică. În calitate de coregraf experimentat în domeniul automatizărilor, asigurăm transparența situației actuale și estimate, descoperim potențialele de optimizare și găsim soluția perfectă pentru dumneavoastră, luând în calcul toate condițiile cadru economice, legate de spațiu sau de altă natură. Cu numeroși clienți din cele mai variate domenii din întreaga lume am celebrat deja premiera unei soluții de automatizare coerente și le-am oferit astfel sprijin în sporirea durabilă a eficienței și în sporirea avantajului față de concurență.

Content Automation (3)

Cu tehnica revoluționarăcelebrăm premiere de succes.

La fel ca un ansamblu de dans, un sistem de depozitare revoluționar trebuie să fie mereu deschis la nou. Deoarece dorințele publicului se modifică la fel de rapid ca cerințele clienților și consumatorilor dumneavoastră. Pentru a putea obține succesul dorit la premieră, cu o soluție de automatizare flexibilă și revoluționară, investim intens în activitățile de cercetare și dezvoltare. Ne extindem continuu portofoliul, pentru a putea include în depozite tehnologii optimizate, în mod performant și interconectat. Acest lucru este valabil atât pentru instalațiile noi, cât și pentru modernizarea instalațiilor existente în întreaga lume.
Ansamblul nostru actual de automatizări cuprinde de la sistemele de transport și tehnologia de transport fără operator, depozite automate pentru bunuri de mici dimensiuni și depozite de paleți până la starul ansamblului, soluția Warehouse Management System compatibilă cu variantele ulterioare, Jungheinrich WMS. În calitate de antreprenor general, furnizăm tot ce este necesar pentru o soluție de automatizare cu o coregrafie perfectă, sub forma unui pachet integrat.
 

Content Separator automatizare 1

Mai multe detalii despre automatizare.

Descoperiți acum oferta noastră cuprinzătoare.

Jungheinrich ca furnizor de sisteme
Proiectare, realizare, service și asistență
Componente de automatizare
Sisteme de depozitare automate
Selectare și paletizare automată

Proiecte de automatizare de succes.

Referinţe: Sisteme de depozitare automate

Referinţe: Utilaje de transport automate

Content Proces de automatizare (2)

Coregrafie armonioasă, orchestrată perfect.

Digitalizare și interconectare cu Jungheinrich.

În calitate de furnizori de top în domeniul soluțiilor inteligente de logistică in-house punem la dispoziție nu doar un sistem integrat de automatizare cu o coregrafie perfectă, ci și toate funcțiile necesare pentru digitalizarea și interconectarea depozitului dumneavoastră. Cu ajutorul soluțiilor digitale ne preocupăm de interconectarea eficientă economic a proceselor dumneavoastră și asigurăm astfel profitabilitatea și adaptarea pentru viitor.

Aflați mai multe

Vă interesează o coregrafie armonioasă pentru depozitul dumneavoastră?

Apelați la consilierii noștri.

Aveți întrebări?