0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Soluțiile dumneavoastră

Soluțiile dumneavoastră

Jungheinrich este furnizor de soluții complete în domeniul intralogisticii. Cu o gamă variată de echipamente de depozitare, sisteme logistice și servicii, ne asigurăm că fiecare client primește soluția optimă pentru aplicațiile sale - indiferent de domeniu și de mărimea companiei.

Punctul nostru forte este capacitatea de a ne adapta la condițiile individuale de depozitare și la cerințele speciale ale fiecărei industrii. Deoarece cea mai bună soluție este întotdeauna personalizată.

Soluții personalizate

Jungheinrich vă oferă soluții intralogistice complete în orice domeniu de aplicabilitate: transport, industria alimentară și a băuturilor, inginerie mecanică, sectorul farmaceutic sau retail. 

O gamă variată pentru toate sarcinile logistice

La încărcarea și descărcarea rapidă, plasarea în depozit, scoaterea sau transbordarea produselor sau selectarea rapidă și precisă a comenzilor - pentru toate cazurile de utilizare și sarcinile logistice, Jungheinrich are soluția adecvată - ca sistem integrat.

AUTOMATIZARE DE SUCCES

Realizați o automatizare de succes cu partenerul corect. În calitate de partener competent pentru automatizare planificăm și realizăm sistemul logistic adaptat nevoilor dumneavoastră, prin care sporiți automat rentabilitatea economică a depozitului dumneavoastră.

FĂRĂ COMPROMISURI

Tehnologia litiu-ion revoluționează sectorul intralogistic și avem multe argumente pentru adoptarea soluțiilor bazate pe tehnologia litiu-ion de la Jungheinrich. În calitate de furnizor de top în domeniul bateriilor Litiu-ion, vă facilităm accesul la această tehnologie avansată.

Clienții mulțumiți sunt dovada

În calitate de furnizor de soluții de top în domeniul logisticii inhouse oferim clienților noștri produse adecvate propriilor lor nevoi. Indiferent de domeniu și de clasificarea companiei. Exemplele arată cât de importante sunt pentru noi succesul și satisfacția clienților. 

Aveți întrebări?