+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Motoare

Răspunderea legală

Conținutul site-ului este editat de:
Jungheinrich România SRL - Departament Marketing

Sediu social:
Jungheinrich România SRL
Ploiești West Park (PWP), Strada Bruxelles nr. 17, 107025 Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova
Registrul Comerțului: J29/1732/2015
C.U.I.: RO 35287610
Telefon: +40 244 700 701
E-mail: office@jungheinrich.ro

Managing Director:
Vlad Burlacu

Copyright: toate drepturile sunt rezervate.
Întregul conținut de pe site este protejat de drepturi de autor și de alte reglementări de protecție. Reproducerea, modificarea sau folosirea conținutului indicat mai sus, sub orice formă, nu este permisă fără aprobare prealabilă din partea Jungheinrich. Toate mărcile prezentate pe site, în special Jungheinrich, logo-urile, licențele etc. sunt, dacă nu se specifică altfel, protejate legal și sunt proprietatea intelectuală a  companiei Jungheinrich.

Excluderea răspunderii
Conținutul prezentat pe site-ul www.jungheinrich.ro este selectat cu o atenţie deosebită. Cu toate acestea Jungheinrich nu poate să asigure sau să ofere o garanție pentru informațiile puse la dispoziție pe site și astfel exclude orice garanție pentru daune de orice fel, care au rezultat ca urmare directă sau indirectă a utilizării acestui site.
În cazul trimiterilor către alte site-uri, Jungheinrich România nu răspunde pentru conținutul furnizat de terți, deoarece pentru aceste site-uri sunt responsabili în mod exclusivi operatorii acestora. La luarea la cunoștință a unor încălcări ale legii, respectivele link-uri vor fi îndepărtate în cel mai scurt timp .

Aveți întrebări?