0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Produse alimentare & băuturi

Produse alimentare și băuturi

În industria alimentară și a băuturilor, rapiditatea, flexibilitatea și igiena sunt factori decisivi pentru procesele intralogistice. Pentru a produce la timp alimente, băuturi sau nutrețuri și pentru a le distribui eficient, oferim soluții de logistică inhouse pentru orice nevoi și orice clasificare a companiei: de la transpaleți manuali până la sisteme automatizate.

Reînnoirea întregii flote prin Jungheinrich.

Cu sediul în București, România, compania de distribuție produse alimentare Whiteland operează între depozitele sale controlate termic din cele 12 locații. Când Whiteland a avut nevoie de o flotă mai productivă și servicii mai rapide, Jungheinrich a venit cu soluția perfectă.

Soluții complete pentru depozitul Arla Foods

Arla Foods este una din cele mai mari cooperative de lactate din lume. Un sistem de stocare compact la depozitul danez Arla Foods din Holstebro, asigură că tot spațiul disponibil este utilizat eficient.

Un depozit ecologic

Protecția mediului înconjurător este foarte importantă pentru compania elvețiană - de la selecția ingredientelor naturale, la producție și logistică. Depozitul central este construit din lut. Procesele de lucru sunt pe cât se poate de sustenabile.

Eficiență maximă datorită sistemelor compacte

Spațiul disponibil pentru cele 25 milioane de tone de crutoane produse pe an de către compania olandeză era insuficient. Am reușit să asigurăm spațiul necesar și să maximizăm eficiența cu un sistem de depozitare pe înălțime.

AVO, specialistul în condimente

Gustul foarte bun și tehnologia sunt secretele succesului specialistului în condimente AVO. Compania a investit în sistemul nostru de echipamente ghidate automat, cu scopul de a putea garanta maximizarea flexibilității, a eficienței și a serviciilor superioare.

Performanța HelloFresh datorită Jungheinrich.

Pentru a livra 21 de milioane de mese pe an în trei continente, HelloFresh Australia se bazează pe pachetul nostru de închiriere și pe rețeaua de service. Liderul global în furnizarea cutiilor de gătit cu ingrediente proaspete și rețete are nevoie 24/7 de utilaje performante și un service rapid.

Dezvoltarea competenței: soluții pentru clienții exigenți

Domeniul Food, cu ramurile sale alimente, băuturi și nutrețuri este unul dintre cele mai mari segmente de piață din intralogistică. Iar acesta este foarte pretențios. Intralogistica performantă a produselor alimentare, așa cum a fost dezvoltată de noi, în calitate de furnizori inovatori pentru soluții intralogistice și logistice inhouse, se bazează în organizarea pe lanțuri de livrare neîntreruptă, tehnologii inovatoare și calitatea superioară a serviciilor. 

Care este agenda dumneavoastră: Vă doriți să exploatați în mod optim potențialele digitalizării? Vă bazați pe interconectare, transparență și procese eficiente maxim în depozit? Vreți să știți cum interconectarea proceselor poate da aripi modelelor dumneavoastră de afaceri? Răspunsurile sunt oferite chiar de acum prin automatizare și rapiditate maximă. Pregătim pentru dumneavoastră soluții configurabile individual, eficiente și flexibile de depozitare și selectare a comenzilor. Indiferent de clasificarea companiei, dirijate la nevoie în mod complet automat și inteligent prin sistemul nostru de administrare a depozitului Jungheinrich WMS. Indiferent pentru ce optați, primiți 100% igienă, curățenie și siguranță. Soluții integrate. 

Totul sub un singur acoperiș: Soluții complete de la liderul tehnologic.

Soluțiile speciale pentru depozitele automate pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) asigură accesul rapid și direct la produsele alimentare de mici dimensiuni, în timp ce utilajele electrice autonome de transport în incintă din rafturile pentru paleți garantează, pe lângă economia substanțială de timp, și un grad optim de utilizare a spațiului. Acest lucru este valabil atât pentru produsele alimentare perisabile cât și pentru depozitele frigorifice, unde sistemele de rafturi de la Jungheinrich utilizează eficient fiecare metru pătrat. Sistemele de rafturi înalte utilizate în special în e-commerce în industria alimentară sunt ideale pentru transferul rapid al unor cantități mari de articole - iar procesul complet automat este foarte eficient. O gamă variată de transpaleți puternici și utilaje de transport în incintă completează paleta de produse. La nevoie, acestea pot funcționa autonom și sunt interconectate în rețea cu întreaga infrastructură logistică și unitatea administrativă centrală. 

Flexibilitatea este un atu: Intralogistica produselor alimentare pentru orice nevoie

Automatizarea se reflectă pozitiv în bugetul bilanțului intralogistic. Deoarece vă economisește timp, energie și astfel, bani. Și în plus, vă sporește flexibilitatea în raport cu oscilațiile sezoniere în materie de cerere și ofertă. De asemenea, stivuitoarele cu furcă, utilajele de transport în incintă și alte tehnici de depozitare închiriate conferă agilitate modelului dumneavoastră de afaceri, făcându-l foarte competitiv.

Aveți întrebări?