0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sisteme logistice
Oriunde, oricând - gata de intervenție

Sisteme logistice

Jungheinrich reunește competența producătorului cu experiența și expertiza furnizorului de soluții integrate. De la proiectare la realizare până la service și suport oferit de tehnicienii serviciului de asistență clienți: noi facem asta! 

Suntem la dispoziția dumneavoastră - la orice oră!

Dacă performanța sistemului dumneavoastră este afectată de o avarie, intervenim imediat la fața locului. Astfel, vă oferim sprijin de încredere și asigurăm disponibilitatea dorită a instalației. Experții noștri de la biroul central de asistență dispun de o experiență îndelungată și vă ajută să rezolvați problema prin intervenții de la distanță. Dacă problema nu se rezolvă, unul dintre tehnicienii calificați ai departamentului de asistență clienți se prezintă cât mai rapid la dumneavoastră în locație. Acest lucru este posibil datorită rețelei noastre globale foarte dense de service. Desigur, standardele noastre înalte de calitate sunt valabile unitar, la nivel mondial. Astfel, puteți fi siguri că timpii de staționare din sistemul dumneavoastră logistic sunt reduși la un minim absolut. 

Content Sisteme logistice

Gama noastră de produse

Pachete personalizate de service și asistență

Colaborarea strânsă între linia de asistență telefonică pentru software și tehnologie de comandă și echipele de service la fața locului vă garantează un grad ridicat de disponibilitate a instalației și funcționarea fără obstacole a sistemului dumneavoastră logistic. Vă puteți concentra pe afaceri - de instalație ne ocupăm noi. 

Avantajele pachetelor de service și asistență pentru sisteme logistice:

  • Siguranța ridicată a proceselor – prin disponibilitatea asigurată a instalației.
  • Siguranța și transparența maximă a costurilor – datorită ofertelor individuale de service și asistență.
  • Economie de timp – o singură persoană de contact pentru sistemul dumneavoastră logistic.
  • Prelungirea duratei de viață a instalației dumneavoastră – prin întreținerea periodică și verificarea instalației.
  • Performanță sporită – investiți mai mult timp în afacerea de bază. 

Service pentru sisteme logistice

Întotdeauna pe partea sigură – cu programul nostru de service pentru sisteme logistice

La orice oră și în orice locație, ne străduim să vă menținem instalațiile și aparatele în bună stare, pentru funcționarea impecabilă a sistemului dumneavoastră logistic.

Pachetul nostru de service pentru dumneavoastră include următoarele:

Toate serviciile pot fi adaptate individual la nevoile clienților.

Vă consiliem cu plăcere. Programați-vă o întâlnire!


Asistență pentru sisteme logistice

Content Sisteme logistice (1)

Mereu la dispoziția dumneavoastră - serviciul nostru de asistență non-stop pentru sisteme logistice

Angajații de la serviciul de asistență sunt primele persoane de contact în caz de avarie sau pentru a vă răspunde la întrebări legate de sistemul logistic. Aici lucrează exclusiv angajați cu o experiență îndelungată, care de regulă reușesc să rezolve majoritatea solicitărilor prin intervenții de la distanță. Dacă acest lucru nu este posibil, angajații de la departamentul de asistență contactează imediat un tehnician local, deoarece la noi departamentele de asistență și service lucrează împreună.
La întrebările importante de asistență reacționăm în câteva minute, maxim o oră. Astfel, riscul timpilor de staționare este minimizat deoarece suntem preocupați de asigurarea fiabilității sistemului dumneavoastră 365 de zile pe an. 

Serviciul nostru de asistență vă susține în următoarele domenii:

Content Hartă sisteme logistice
Service_Technician_Action

Rețeaua globală Jungheinrich - oricând și oriunde, aproape de dumneavoastră.

Zi de zi, peste 4.800 de tehnicieni experimentați de la Jungheinrich și în total peste 6.300 de angajați din domeniul servicii post-vânzare din întreaga lume se asigură că activitatea dumneavoastră logistică se desfășoară în siguranță și fără obstacole. Astfel, ne bazăm pe competența noastră ca producători dar și pe instrumentele moderne de diagnoză și gradul ridicat de disponibilitate a pieselor de schimb. 


Vă consiliem cu plăcere. Programați-vă o întâlnire!

Aveți întrebări?