0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage new safety page EN

Siguranță 360°: protecție ideală pentru întregul depozit

Pot deveni depozitele din ce în ce mai sigure? Absolut, cu un partener de încredere care să vă ofere sprijin. Aveți încredere în expertiza noastră și în deceniile de experiență pentru a vă furniza soluții de siguranță care să asigure depozitului dvs. o protecție maximă pentru: personal, infrastructură, bunuri și date. Optimizați siguranța, beneficiind în același timp de o mai mare eficiență, productivitate și control al costurilor. Chiar și atunci când depozitele sunt automatizate sau foarte complexe, vă puteți baza întotdeauna pe noi!


seperator protection of personnel

Protecția personalului

Pentru că oamenii sunt ceea ce contează cel mai mult

Oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii. De aceea, ne concentrăm cu pasiune pe dezvoltarea de soluții de siguranță care să le ofere niveluri optime de protecție. Pentru a vă proteja angajații împotriva coliziunilor cu echipamentele de transport industrial sau a altor accidente în depozit, vă oferim o varietate de soluții de siguranță și sisteme de asistență. Acestea recunosc și evită pericolele potențiale chiar și în mediul dinamic al unui depozit automatizat. Și pentru că sănătatea angajaților dvs. este importantă pentru noi, ne asigurăm că locul de muncă este proiectat ergonomic. Prin urmare, operatorii dvs. pot rămâne în siguranță și eficienți în orice moment în timp ce lucrează.


Safety collection arculee

Siguranță automatizată

Automatizarea face ca depozitul dumneavoastră să fie mai rapid și mai dinamic. Soluțiile, cum ar fi tehnologia senzorială de siguranță bine concepută cu protecție personală de 360° a roboților mobili, previn accidentele în mediile care conțin atât oameni, cât și echipamente. Faceți cunoștință cu Robotul mobil autonom arculee S.

AFLAȚI MAI MULTE


Asset Safety Picture Konstruiert für optimalen Schutz Conceput pentru o protecție optimă

Siguranța maximă care caracterizează echipamentele noastre se extinde dincolo de sistemele digitale de asistență: considerăm că robustețea plafonului până la protecția laterală este o cerință fundamentală. De asemenea, echipamentele noastre sunt construite pentru a menține o vizibilitate cât mai clară asupra împrejurimilor.

AFLAȚI MAI MULTE


Asset Safety Picture Kontrollierte Geschwindigkeit Viteză controlată

Respectarea vitezei adecvate a unui echipament industrial este un factor important în garantarea siguranței în cadrul unui depozit. Sistemele noastre de asistență inteligentă oferă un sprijin indispensabil în acest domeniu.

Aflați mai multe


Quote Schutz von Infrastruktur
Tobias Kramer
Logistics Manager la LOGOCOS

"Un sistem precum zoneCONTROL poate juca un rol important în asigurarea faptului că nu are loc niciun accident și că nici personalul și nici materialele nu sunt afectate în urma acestuia."

Infrastruktur

Protecția infrastructurii

Vă supraveghem echipamentele și sistemele logistice

Nimic nu este mai important pentru menținerea proceselor de zi cu zi și a unui flux de lucru fără probleme decât o infrastructură intactă. Deteriorarea echipamentelor sau utilajelor din depozit costă timp și bani, cum ar fi atunci când un echipament deteriorat nu este disponibil. Protejăm toate componentele din depozitele manuale sau automate cu ajutorul sistemelor de asistență inteligente și al serviciului de inspecție a rafturilor de la experții Jungheinrich.

Infrakstruktur1

Siguranță acolo unde pericolul este mare

Fiecare depozit are zone care prezintă un risc deosebit de accidente: intersecții de trafic, zone cu vizibilitate redusă sau operațiuni mixte în spații închise. zoneCONTROL este soluția noastră sofisticată de siguranță, menită să prevină coliziunile în aceste zone și să asigure o eficiență ridicată în depozitul dumneavoastră.

AFLAȚI MAI MULTE


Infrastruktur2

Vedere panoramică

Oricine dorește să transporte, să depoziteze și să scoată marfa în siguranță are uneori nevoie de mai mult decât o pereche de ochi. Sistemul nostru de camere digitale addedVIEW 360° pune în practică, la propriu, ideea noastră de a oferi "siguranță la 360°".

aflați mai multe


Infrastruktur3

Inspecții regulate - siguranță permanentă

Inspecțiile rafturilor sunt esențiale în depozit atunci când vine vorba de garantarea siguranței. Inspectorii noștri logistici acreditați efectuează inspecții de specialitate calificate în conformitate cu standardul european EN 15635.

AFLAȚI MAI MULTE


Separator Protecția mărfurilor

Protecția mărfurilor

Ne ocupăm de afacerea dvs. - de la recepția până la livrarea mărfurilor

Protecția eficientă a mărfurilor constituie o bază solidă pentru succesul companiei: dacă nu se deteriorează niciun produs, atunci aveți controlul deplin al costurilor, puteți reduce numărul de reclamații și vă puteți bucura de o reputație de încredere în livrări în fața clienților dumneavoastră. Vă oferim sprijin în cunoașterea riscurilor la care sunt expuse bunurile dumneavoastră în întregul depozit și în gestionarea acestor riscuri cu ajutorul soluțiilor noastre de siguranță. În cele din urmă, suntem mulțumiți doar atunci când 100% din bunurile dvs. sunt aduse la destinație în condiții de siguranță și nedeteriorate.

Exakt und sicher ein- und auslagern

Depozitare și îndepărtare precisă și sigură

Camera noastră digitală addedVIEW pentru furci și funcțiile suplimentare utile vă permit să vă apropiați de procesul de depozitare și îndepărtare. Acest lucru permite o muncă mai ergonomică, mai eficientă și mai sigură.

AFLAȚI MAI MULTE


Kontrolle auf Knopfdruck

Control prin simpla apăsare a unui buton

Efectuați controale manuale precise asupra înălțimii corecte a rafturilor pentru fiecare fază de lucru? Acest lucru poate fi obositor - și, prin urmare, periculos pe termen lung. Această etapă de lucru poate fi automatizată cu positionCONTROL.

AFLAȚI MAI MULTE


Optimale Auslastung statt Überlastung

Utilizare optimă în loc de supraîncărcare

Supraîncărcarea unui stivuitor creează riscuri grave pentru mărfuri, infrastructură și personal. Sistemul nostru de asistență operationCONTROL previne astfel de incidente și asigură utilizarea optimă a echipamentelor de transport industrial.

AFLAȚI MAI MULTESeparator Protecția persoanelor

Protecția datelor

Combinăm expertiza noastră logistică cu cele mai exigente standarde IT

Bazele de date reprezintă fundamentul unui depozit modern - acestea conectează, controlează și permit procese mai eficiente. Importanța tot mai mare a bazelor de date înseamnă, de asemenea, că este din ce în ce mai important să le protejăm împotriva pierderilor sau abuzurilor. Prin urmare, soluțiile noastre software bine concepute nu sunt doar adaptate la cerințele dvs. intralogistice, ci îndeplinesc și cele mai stricte standarde de securitate.

Zertifizierte Qualität Calitate certificată

Experții independenți testează toate soluțiile noastre de securitate, astfel încât hackerii nu au nicio șansă. Soluțiile digitale ale Jungheinrich sunt conforme cu cele mai stricte standarde de securitate, fiind certificate în conformitate cu ISO 27001 și testate de către TÜV-ul german. Descoperiți sistemul nostru de gestionare a flotei.


Fraunhofer-Institut validiert WMS-Software

Institutul Fraunhofer validează software-ul WMS

Institutul Fraunhofer examinează peste 3.700 de aspecte individuale ale sistemelor de gestionare a depozitelor.
Inspecțiile anuale monitorizează funcția și calitatea software-ului nostru Jungheinrich WMS. Descoperiți sistemul nostru de management al depozitului.


Cele mai mari cinci pericole în depozit-și soluțiile noastre

Doriți să îmbunătățiți siguranța în depozitul dumneavoastră?

Faceți imediat o programare cu experții noștri în materie de siguranță.

Stage Dividende

Vă rugăm să ne contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?