0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Comerț cu amănuntul & comerț en gros

Comerț en detail și en gros

Ritmul alert și flexibilitatea asigurate cu o eficiență optimă a costurilor sunt cerințele de bază ale proceselor intralogistice în comerțul en detail și en gros. Expansiunea în domeniul E-Commerce generează necesitatea soluțiilor inteligente pentru fiecare client. Iar aici contează realmente fiecare minut.

Lumea este într-o continuă mișcare - la fel și mărfurile dumneavoastră.

Pe fundalul evoluției rapide a comerțului online, clienții din domeniul comerțului en detail și en gros au nevoie de procese de logistică inhouse accelerate pentru timpi de livrare și retur din ce în ce mai reduși. În plus, este nevoie de eficiență suplimentară în perioadele aglomerate de sezon sau în perioadele de promoții. Împreună, acestea necesită o elasticitate maximă a proceselor în depozit și tehnologie de vârf la selectarea comenzilor.

Căutați o soluție unitară și eficientă? Un centru de distribuție omni-channel pentru toate tipurile de comenzi? La noi veți găsi soluțiile logistice personalizate perfecte pentru comerțul en detail și en gros.

Logistică inhouse 4.0 – cu Jungheinrich pe banda de depășire.

În epoca dominată de logistica 4.0 vă oferim o soluție globală bazată pe super-creierul sistemului de administrare a depozitului Jungheinrich WMS. Acesta ilustrează toate procesele de la intrarea mărfurilor până la ieșirea acestora și poate controla un depozit (semi)automat cu culoare înguste și sisteme de transport fără operator. Aceasta vă economisește timp și bani.

Alte avantaje ale soluțiilor noastre logistice dezvoltate special pentru comerțul en detail și en gros: pregătirea în funcție de ture a paleților compleți și combinați, luarea în considerare a comenzilor Same-Day/Next-Day Delivery sau manevrarea profesională a cotelor ridicate de retururi. Soluțiile noastre ergonomice de selectare a comenzilor asigură în plus o exploatare optimă a spațiului și mai multă siguranță în depozit. 

Oferta noastră este întregită de o gamă variată de stivuitoare și transpaleți puternici și eficienți din punct de vedere energetic. Stivuitorul inovator pentru rafturi înalte EKX 516 este rezistent la terenurile accidentate și conferă un plus de siguranță și capacitate de transfer în depozitul cu culoare înguste. Desigur, în epoca logisticii ecologice, utilajele noastre de transport în incintă sunt echipate cu tehnologia inovatoare Litiu-Ion – pentru și mai multă putere și eficiență. Toate acestea pentru a vă spori randamentul și succesul în comerțul en detail și en gros.Procesul de livrare automatizat eficient

Pentru American e-commerce pioneer, am automatizat transportul mărfurilor și am adus un plus de siguranță procesului.

Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach este unul dintre furnizorii de top în managementul elementelor de asamblare. Am construit și extins depozitul central din Hilpoltstein pentru compania cu sediul principal în Munchen.

Aveți întrebări?