+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stsge_arculus
Construim viitorul intralogisticii

arculus este cel mai nou membru al familiei Jungheinrich

Două companii - dedicate atingerii sustenabilității prin eficiența automatizării - se unesc pentru a crea soluții de automatizare de ultimă generație pentru afacerea dumneavoastră.

După cum știți, automatizarea este un punct central al strategiei Jungheinrich. Continuăm să investim și să inovăm pentru a susține principalele obiective ale clienților noștri. Într-un demers extraordinar care arată angajamentul nostru față de tehnologia de ultimă generație, Jungheinrich a achiziționat arculus GmbH, o companie care activează în sectorul roboților mobili autonomi (AMR).

arculus este o companie dezvoltatoare de software și robotică

Înființată în 2016, arculus este o companie de software și robotică dedicată transformării producției modulare în realitate. Jungheinrich și arculus împărtășesc obiective și valori comune, precum și angajamentul de a le oferi clienților posibilitatea de a-și atinge rapid și eficient obiectivele de automatizare.

Un portofoliu complet de automatizare pentru dumneavoastră

Transportorul cu poziționare sub sarcină arculee și roboții mobili autonomi pentru transportul mărfurilor completează portofoliul AGV al Jungheinrich. Acum putem oferi echipamente autonome care satisfac toate cerințele clienților, de la nevoile de bază până la cele de nivel înalt: aplicații pentru culoare largi și culoare înguste, echipamente de tractare și transportoare pentru aplicații la nivelul solului, roboți mobili autonomi și managementul spațiilor de depozitare. Ne extindem oferta pentru clienți de pe piețele noi, inclusiv prin e-commerce și logistica de tip 3PL (Third Party Logistics- transport, logistică și depozitare)

Cu ajutorul interfeței standardizate VDA 5050, arculus oferă un sistem de control care gestionează și echipamente automatizate AGV / roboți mobili autonomi AMR de la alți furnizori, ceea ce înseamnă că putem acoperi și cerințele clienților care vor să-și îmbunătățească activitatea dar dețin deja astfel de sisteme, oferindu-le o soluția completă.

Jungheinrich și arculus au multe obiective comune

Am descoperit că avem multe lucruri în comun cu arculus: suntem companii germane cu acreditări importante în domeniul ingineriei și cu un palmares recunoscut în cercetare și dezvoltare, respectăm standarde de calitate ridicate și punem cerințele clienților în centrul activității, suntem dedicați realizării obiectivelor de sustenabilitate prin eficiența automatizării. Toate aceste lucruri creează o sinergie extraordinară între cele două companii.

Colaborarea cu Jungheinrich va oferi clienților arculus un portofoliu lărgit de echipamente logistice și acces la un partener cu resurse globale inclusiv de implementare și post-vânzare, care poate răspunde nevoilor clienților chiar și în cazul unor proiecte mari.  

Călătoria noastră comună spre automatizare

Adăugarea roboților la procesul intralogistic oferă firmelor un nivel sporit de flexibilitate, control și eficiență sporită precum și capacitatea de îmbunătățire continuă prin învățare accelerată. Pentru clienții Jungheinrich, combinarea dinamismului unui lider în domeniul roboților mobili autonomi (AMR) cu stabilitatea unei companii globale cu vechime și experiență dovedită, oferă acces la inovație fără riscuri.

Împreună, Jungheinrich și arculus satisfac nevoia dumneavoastră de soluții automatizate de ultimă generație la nivel global, răspunzând nevoii dumneavoastre de soluții automatizate de la un singur furnizor.

Dr. Lars Brzoska, noul președinte al Comitetului executiv
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

Împreună cu arculus, valorificăm sinergiile de creștere pentru intralogistica automatizată. Acesta este un nou capitol în istoria depozitului viitorului.

Portrait Dr. Fabian Rusitschka
Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

În Jungheinrich, am găsit partenerul ideal in drumul spre automatizare, care va ghida tranziția globală către un mod de producție flexibil, eficient și durabil.

https://www.arculus.de/ 


Aveți întrebări?