0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Transport

Transportul - eficient și sigur.

Costuri reduse, eficiență energetică și siguranță. Acestea sunt cerințele impuse activităților de transport în epoca logisticii inhouse 4.0. Pentru aceasta este nevoie de soluții individuale în deplasarea inteligentă, optimă a mărfurilor. De la peste 600 de variante pentru utilaje de transport în incintă, remorchere și trenuri logistice până la sistemele de transport fără operator.

Peste 600 de variante de vehicule: Utilaje de transport în incintă pentru orice nevoie.

Care utilaj de transport în incintă este pentru dumneavoastră cel mai confortabil și eficient depinde de numeroși factori. Pentru traseele scurte, medii sau lungi e nevoie de soluții diferite, după caz. În spațiile de depozitare înguste este nevoie de aparate extrem de manevrabile, compacte. În unele spații de depozitare poate fi avantajoasă și utilizarea vehiculelor universale, ca de ex. electrostivuitorul EFG de la Jungheinrich sau stivuitorul nostru cu catarg retractabil ETV pentru transportul combinat și plasarea, respectiv scoaterea din depozit. O altă întrebare decisivă este cine operează utilajele de transport sau vehiculele. Operatorii sau șoferii care se schimbă frecvent au nevoie de elemente de operare individuale, pentru a putea lucra eficient și productiv. Pentru toate aceste cazuri de utilizare și cerințe, Jungheinrich vă pune la dispoziție de la vehiculele optime în configurația ideală pentru dumneavoastră, până la soluțiile cu construcție specială, specifice domeniului de activitate. Pornind de la spațiul de depozitare și fluxul de mărfuri sau materiale, consultanții noștri de specialitate pot determina cu precizie cum trebuie să arate flota dumneavoastră ideală de autovehicule și dacă ar fi avantajoase opțiuni de închiriere suplimentare pentru o scalare flexibilă.

Eficiența pe traseu: transport fără operator.

În industria 4.0, soluțiile automatizate și interconectate de logistică inhouse precum sistemele de transport fără operator (FTS) joacă un rol din ce în ce mai important. În calitate de lider de tehnologie în domeniul logisticii inhouse, Jungheinrich oferă soluții la cheie pentru optimizarea transportului și a fluxului de mărfuri în interiorul companiei. FTS punctează la transportul și deplasarea mărfurilor cu numeroase avantaje: înainte de toate prin eficiență, fiabilitate și siguranța proceselor. 

Un alt plus: FTS se utilizează și în combinație cu utilaje de transport în incintă sau persoane – dar mai ales încontinuu. O soluție flexibilă, scalabilă modular și compatibilă cu interfața. Automatizarea transportului se reflectă pozitiv în bilanțul logistic. Utilizată optim, aceasta economisește timp, energie și costuri - sporindu-vă competitivitatea în domeniu.

Aveți întrebări?