+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Protecția datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal în Jungheinrich Digital Products

Mai jos veți găsi informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Acordul de prelucrare a datelor Jungheinrich pentru produsele digitale Jungheinrich.

Grupul Jungheinrich oferă produse digitale Jungheinrich pentru stivuitoarele sale industriale moderne și alte sisteme intralogistice, precum și pentru tehnologia de manipulare a mărfurilor. La utilizarea produselor digitale Jungheinrich, sunt prelucrate date non-personale ale utilajelor și date cu caracter personal. În cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate de Jungheinrich în numele clientului, Jungheinrich și clientul au încheiat un acord de prelucrare a datelor pentru Digital Jungheinrich Products.

Produsele digitale Jungheinrich furnizate de Jungheinrich sunt adaptate și actualizate în mod regulat la noile cerințe tehnice și juridice. Acest lucru poate duce la modificări ale categoriilor de date cu caracter personal și ale categoriilor de persoane vizate prelucrate în cadrul produselor digitale Jungheinrich individuale.

Pe această pagină veți găsi prezentarea generală actuală a categoriilor de date cu caracter personal prelucrate (a se vedea punctul 1), precum și a categoriilor de persoane vizate (a se vedea punctul 2).

Aveți întrebări?