0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Servicii
Pentru mecanisme ușor de întreținut

Piese de schimb Jungheinrich

Deși vă puteți baza întotdeauna pe calitatea superioară a echipamentelor Jungheinrich, pentru a vă bucura cât mai mult timp de ele, vă recomandăm să folosiți doar piese de schimb originale.

Pentru a obține performanțe maxime în depozitele dummneavoastră și pentru a preveni uzarea prematură a utilajelor ce poate fi cauzată de piese de calitate îndoielnică, vă recomandăm să utilizați doar piese de schimb originale Jungheinrich. În general, rezervăm mai mult de 100,000 piese de schimb originale pentru stivuitoare pe o perioadă mai mare de 10 ani. Datorită îmbinării perfecte a tuturor componentelor, echipamentele dumneavoastră vor funcționa întotdeauna la cote maxime.

Piese de schimb Jungheinrich - doar originalul poate garanta performanța.

Când vine vorba de randament, doar piesele de schimb originale Jungheinrich pot face ca utilajele să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră. De aceea, nu faceți rabat de la calitate și optați întotdeauna pentru piese originale. Portofoliul nostru include: 

 • Role și anvelope
 • Retrofitting
 • Accesorii
 • Consumabile Jungheinrich 

Stage Roți, role, anvelope

Role și anvelope.

Vă asigurăm de buna desfășurare a activităților.

Aveți nevoie de role sau anvelope fără bătăi de cap? Cu piesele originale de la Jungheinrich, stivuitoarele dumneavoastră își păstrează performanțele la cote maxime. În același timp, rezolvați problemele rapid, prelungiți durata de viață a stivuitoarelor și sporiți siguranța în depozit. Puteți comanda oricând rolele și anvelopele de care aveți nevoie - datorită portofoliului nostru curpinzător de produse, cu disponibilitate de 98 de procente, vă asigurăm de onorarea rapidă a comenzii.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Performanțe maxime
 • Siguranță sporită
 • Potrivire perfectă
 • Disponibilitate imediată

Retrofitting Spare Parts services

Retrofit original.

Acel ceva în plus.

Stivuitoarele dumneavoastră pot face față multor provocări noi. Acestea pot surveni și se pot schimba oricând - datorită unor noi reglementări de siguranță, modificări în depozit și procese logistice sau norme legale de ultimă oră. Toate acestea nu ar trebui să constituie o problemă - datorită posibilităților oferite de opțiunile retrofit de la Jungheinrich (de la becuri LED la senzori de șoc) veți fi mereu pregătit pentru orice s-ar putea întâmpla. Tehnicienii mobili de la Jungheinrich sunt întotdeauna gata să echipeze stivuitoarele dumneavoastră pentru a face față oricăror provocări.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Expertiza fabricantului
 • Portofoliu cuprinzător – potrivit întotdeauna cerințelor dumneavoasră
 • Productivitate maximă și siguranță sporită în depozit

Accessories Spare Parts Service

Accesorii.

Maximizăm performanțele fiecărui stivuitor.

Cu accesoriile originale de la Jungheinrich, stivuitorul dumneavoastră poate atinge performanțe mai mari decât credeați. Produse ca senzorii de coliziune sau sistemul de protecție la impact ajută și la sporirea siguranței în depozitul dumneavoastră. Cu Jungheinrich Service veți fi întotdeauna în conformitate cu regulile în vigoare și veți avea echipamentele din depozit adaptate aplicațiilor dumneavoastră pentru a lucra la un randament maxim.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Expertiza fabricantului
 • Portofoliu cuprinzător – potrivit întotdeauna cerințelor dumneavoasră
 • Productivitate maximă și siguranță sporită în depozit

Consumables Spare Parts services

Consumabile Jungheinrich.

Totul va merge ca uns.

Jungheinrich Service vă ajută să vă întrețineți stivuitoarele cu consumabilele potrivite, ceea ce este esențial pentru ca acestea să funcționeze corespunzător. De aceea, vă garantăm că vă puteți baza mereu pe noi: avem o gamă largă de uleiuri hidraulice, uleiuri transmisie, uleiuri de motor, kit-uri spray, unsori și produse de curățat, vopsele special customizate pentru echipamentele Jungheinrich. Acestea vă asigură buna funcționare a stivuitoarelor Jungheinrich și le prelungește durata de viață.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Special fabricate pentru stivuitoare Jungheinrich
 • Uleiurile și unsorile sunt produse conform specificațiilor noastre
 • Componente performante, ca și aditivii hidraulici anti-alunecare, garantează performanțe maxime
 • Pachete necesare, ca și kit-urile spray, kit-urile de vopsele și cele de curățare, ajută la mentenanța utialjelor

Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune soluții.

Contactați-ne acum!

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?