0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Ridicare & Stivuire

Încărcarea și descărcarea - o treabă pentru profesioniști.

Încărcare și descărcare, ridicare și stivuire: acum trecem la subiect. Deoarece, atunci când procesul de încărcare și descărcare nu funcționează efectiv, întreg lanțul de procese poate fi dat peste cap.
De aceea, Jungheinrich vă oferă stivuitoare și transpaleți puternici și eficienți, pentru orice nevoie, cu numeroase opțiuni și variante pentru condițiile dumneavoastră speciale de utilizare.

Ridicare și stivuire - de încredere din 1953.

Aproape că nu există marfă care să nu fi fost vreodată mutată cu Jungheinrich. Portofoliul Jungheinrich cuprinde peste 600 de variante diferite de transpaleți și stivuitoare. Dacă aveți totuși dorințe speciale, vă construim utilajul de stivuire și ridicare conform nevoilor dumneavoastră. Stivuitoarele noastre performante dispun de tipul de acționare de care aveți nevoie. Electrice, cu tehnologie puternică Litiu-ion sau ca stivuitoare pe motorină sau GPL, pentru sarcini de până la 5 tone.

Un alt superlativ: Stivuitoarele noastre cu catarg retractabil transportă bunurile la o înălțime de până la doisprezece metri. Pe de altă parte, costurile de exploatare coboară vertiginos: Pe termen lung obțineți economisiri de până la 20%. Stivuitoarele noastre pentru rafturi înalte sunt de asemenea specializate în utilizarea combinată între culoarele înguste cu traiectorie impusă și culoarele largi care permit circularea liberă. Iar cu selectoarele noastre de comenzi vă măriți în mod comod randamentul de picking.

Desigur, utilajele noastre de transport în incintă sunt disponibile și ca sisteme de transport fără operator (FTS), care sporesc în mod automat eficiența fluxurilor de mărfuri. La cerere, acestea pot fi echipate cu componente Hightech precum scannerele RFID și comunică independent cu Warehouse Management System (WMS). 

Hightech pentru siguranța dumneavoastră

La stivuirea și ridicarea cu utilajele noastre, siguranța este pe primul loc. Acest lucru este valabil pentru sistemele de transport fără operator, care ridică și stivuiesc mărfuri fără operator, dar și pentru stivuitoarele obișnuite. Numeroase sisteme de siguranță și asistență ajută operatorul la identificarea situațiilor critice și la diminuarea riscului de accidente și de operare defectuoasă. 

În plus, se adaugă diverse funcții precum camera de asistență la deplasarea în manșalier cu senzor de identificare a persoanelor și soluții digitale. Și în ceea ce privește protecția sarcinii și stabilitatea, sistemele speciale de asistență confirmă motto-ul „Safety First”. Pentru domenii speciale ca de ex. chimie și farmaceutică, specialiștii noștri pentru ridicare și stivuire sunt echipați, de asemenea, cu un sistem de protecție împotriva exploziilor. Astfel, stivuiți și ridicați de fiecare dată în siguranță - și în orice caz puternic și cu costuri eficiente.

Aveți întrebări?