+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Content Digitalizare & interconectare 7
UN DEPOZIT PERFECT

Digitalizare și interconectare cu Jungheinrich

Depozitul orchestrat nu e un vis.

Digitalizarea și interconectarea sunt pârghii care permit organizarea mai eficientă a proceselor logistice. Însă, când e momentul pentru propria lansare? Câtă muzică se ascunde în spatele acestei teme? În calitate de furnizori de top în domeniul soluțiilor inteligente de logistică in-house, suntem convinși: orice companie, indiferent dacă este vorba de un jucător global, o întreprindere mijlocie sau mică poate deja de acum să-și interconecteze procesele în mod rentabil și să le dirijeze perfect, pentru a-și asigura astfel profitabilitatea și adaptarea pentru viitor.

Content Digitalizare& interconectare (5)

Cele patru principii pentru un depozit perfect orchestrat.

Cu doar patru principii, vă deschidem drumul către Industria 4.0.

Content Digitalizare + interconectare

Simplitate

Un sistem interconectat poate fi complex. Dar niciodată complicat.

Pe o partitură, o simfonie poate părea extrem de complexă, însă rezultatul trebuie să emane lejeritate. Același lucru se întâmplă și în cazul digitalizării și interconectării cu Jungheinrich. Deoarece prin cunoștințele amănunțite despre procese, cu grija și curajul de a fi pragmatici, ne asumăm provocarea de a simplifica pentru dumneavoastră accesul la Industria 4.0. De la proiectare, la implementare și până la manevrarea de zi cu zi.

Simplitatea soluțiilor Jungheinrich reprezintă, pentru mulți dintre clienții noștri, unul dintre cele mai importante motive pentru a face pași decisivi în direcția unui viitor interconectat digital. Ca partener de top, furnizor de sisteme pentru soluții globale de logistică in-house, suntem convinși că subiectul esențial nu este viziunea de viitor Industria 4.0, ci modul în care companiile, de la jucătorii globali la întreprinderile mijlocii și mici pot deja de acum să-și interconecteze procesele, să le dirijeze perfect și astfel să-și asigure profitabilitatea și adaptarea pentru viitor. Și toate acestea cu un partener pe care să te poți baza și care oferă consultanță durabilă și consistentă.

Content Digitalizare& interconectare (6)

Individualitate

Nu există o soluție, ci doar soluția dumneavoastră corectă.

Nicio orchestră nu este la fel cu alta - și la fel, nici depozitele nu sunt identice. Cu o experiență de mai multe decenii și o cunoaștere aprofundată a celor mai variate realități în domeniul depozitelor și al branșelor din întreaga lume, avem capacitatea de a aprecia corect cerințele dumneavoastră privind logistica in-house. Baza pentru soluțiile noastre IT și de automatizare personalizate o reprezintă nu doar viziunea asupra depozitului dumneavoastră, ci și întregul lanț generator de valori, precum și evoluția prognozabilă a acestuia. Pentru ca mașinile și procesele interconectate digital să poată fi luate în calcul nu doar pentru companiile mari, ci și pentru întreprinderile mici și mijlocii, ne bazăm pe platforme și componente computerizate care pot fi individualizate adecvat în funcție de nevoile dumneavoastră. Modularitatea mașinilor noastre precum și soluțiile hardware și software asigură flexibilitatea maximă, o capacitate de adaptare rapidă și siguranța pentru viitor a proceselor dumneavoastră de logistică in-house.

Content Digitalizare & interconectare (2)

Automatizarea

Automatizarea este inovația care-și merită costul.

Utilajele de transport parțial sau complet automate vă oferă un potențial enorm de optimizare în ceea ce privește timpii și siguranța proceselor, flexibilitate și reducerea erorilor. Tocmai pe fundalul unei societăți marcate de individualizare, eficiența proceselor dumneavoastră de logistică in-house este decisivă în ceea ce privește avantajul față de concurență. Deoarece, loturi din ce în ce mai mici trebuie mutate cât mai repede și la costuri din ce în ce mai reduse.

Însă nu orice soluție de automatizare se amortizează automat. Succesul depinde de gradul de automatizare perfect adaptat obiectivelor dumneavoastră. De aceea analizăm mai întâi cerințele individuale și asigurăm integrarea armonioasă a zonelor manuale, parțial și total automatizate din depozitul dumneavoastră. Decisiv este însă ca soluția dumneavoastră să poată fi adaptată rapid și flexibil, în funcție de necesități. Atât la perioadele aglomerate sezoniere, cât și la provocările de mâine și o creștere viitoare.

Ansamblul actual al soluțiilor noastre de automatizare cuprinde de la sistemele și tehnica de transport fără operator, depozitele automate de material mărunt și paleți până la metronomul intern, Warehouse Management System, WMS de la Jungheinrich. În calitate de antreprenor general, vă însoțim nu doar de la proiectare până la predarea instalației la cheie, ci vă oferim service și asistență competente și cuprinzătoare chiar și după finalizarea proiectului.

Aflați mai multe despre automatizarea cu Jungheinrich

În 3 pași spre soluția de automatizare personalizată

Aflați mai multe

Content Digitalizare & interconectare (3)

Soluții integrate

Noutatea are nevoie de un dirijor cu experiență.

În calitate de partener de încredere cu experiență și perspectivă, reunim sub același acoperiș toate competențele de bază în domeniul digitalizării și interconectării depozitului dumneavoastră. Un consilier personal din partea Jungheinrich coordonează pentru dumneavoastră toate entităţile implicate şi menţine constant o privire de ansamblu. De la proiectare la „predarea cheii“ și mai departe. Deoarece vă rămânem la dispoziție și după punerea în funcțiune: cu o rețea densă de tehnicieni care asigură serviciul de asistență pentru clienți la nivel global, alături de un pachet cuprinzător de service și asistență. În calitate de furnizor de top în domeniul sistemelor proiectăm, construim și oferim asistență pentru sisteme de depozitare unitare, asigurându-ne că astfel veți fi mereu perfect echipați pentru viitor. Studiem și înțelegem procesele și entitățile implicate și optimizăm continuu armonizarea acestora - ca un dirijor. Sistemul inteligent de management al depozitului Jungheinrich WMS devine astfel un metronom digital, care menține tactul.

Content Digitalizare & interconectare 6

Metronom: Jungheinrich WMS.

Interfața digitală eficientă între toate entitățile implicate.

În depozitul digitalizat și interconectat, funcția de metronom este preluată de Jungheinrich WMS. Software-ul independent de branșă, foarte fiabil vă administrează, controlează şi optimizează depozitul, asigurând astfel pe termen lung derularea eficientă şi simplă a proceselor. Un criteriu decisiv este fiabilitatea. Jungheinrich WMS este astfel o platformă care se dezvoltă continuu, mereu compatibilă cu noile variante și care crește solid, odată cu noile cerințe impuse de piață. Grație modularității sistemului, ea poate fi individualizată perfect, adaptându-se la modificările viitoare. Deoarece și într-o orchestră, dirijorul se preocupă în fiecare moment ca toate instrumentele să fie perfect armonizate. Peste 150 de întreprinderi din diverse domenii la nivel global profită deja de eficiența proceselor lor de depozitare cu Jungheinrich WMS. Pentru un debut cât mai simplu în domeniul administrării depozitelor mici și mijlocii vă oferim în plus Jungheinrich WMS Series 2 cu procese testate în practică și standardizate.

Aflați mai multe despre Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS asigură armonia în depozit.

Content Digitalizare & interconectare (7)

Jungheinrich WMS

Warehouse Management System, Jungheinrich WMS, este metronomul nostru în depozitul digitalizat și interconectat. Software-ul fiabil urmărește suveran ce, unde și în ce cantitate se depozitează. El reproduce toate procesele de la intrarea mărfurilor până la ieșire, asigurând astfel procese simple și eficiente.

Procese de management

În orchestra depozitului, procesele de management integrate în Jungheinrich WMS joacă rolul decisiv de la intrarea mărfurilor până la ieșire. Ele gestionează, comandă și optimizează unitar depozitul, asigurând astfel procese eficiente durabile și simple - adaptate optim nevoilor dumneavoastră.

Intrarea mărfurilor

Intrarea mărfurilor într-un depozit declanșează o serie de procese precum preluarea, deconsolidarea, controlul calității și plasarea în depozit. Pentru armonizarea perfectă a orchestrei depozitului, la preluarea mărfurilor intră în scenă nu doar Jungheinrich WMS, ci și componentele hardware necesare.

Gestionarea depozitului

Cu ajutorul Jungheinrich WMS, toate părțile componente ale depozitului, de la rafturi la echipamente și până la sistemele completa automatizate sau terminalele radio de date sunt interconectate inteligent și coordonate central. În calitate de antreprenor general, Jungheinrich oferă o soluție globală integrată formată in entități implicate perfect coordonate între ele.

Ieșirea mărfurilor

Ieșirea mărfurilor din depozit presupune selectarea, scoaterea din depozit, consolidarea, ambalarea și încărcarea. Jungheinrich WMS permite orchestrarea completă a tuturor activităților și configurează procesele de lucru perfecte, în funcție de dotările depozitului.

Content Digitalizare& interconectare

Interconectarea rentabilă a proceselor și dirijarea lor perfectă.

Digitalizarea și interconectarea reprezintă o realitate cotidiană în multe domenii de activitate. În calitate de expert, cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul logisticii in-house, știm că digitalizarea și interconectarea joacă un rol esențial în depozitul dumneavoastră. Automatizarea devine astfel o tehnologie cheie. Aceasta este convingerea domnului Hermann Ammermann, director sisteme logistice la filiala Bensheim.

Produse inteligente

Noua generație EKX pentru rafturi înalte.

 


Aveți întrebări?