0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Branșă

Industrie

Jungheinrich vă oferă soluții intralogistice complete în orice domeniu de aplicabilitate: transport, industria alimentară și a băuturilor, inginerie mecanică, sectorul farmaceutic sau retail. 

Echipamentele noastre, sistemele de depozitare și tehnologiile inovative se află într-o perfectă intercomunicare, asigurându-vă poziția de lider de piață.

Indiferent de domeniul de activitate - comerț en detail sau en gros, sectorul automotive, logistică, industria alimentară și a băturilor, industria chimică și farmaceutică - vă oferim o gamă largă de soluții perfect compatibile cu solicitările dumneavoastră. Echipamentele noastre industriale, stivuitoare și transpaleți, asigură transportul rapid și sigur al mărfurilor în depozit. Mai mult decât atât, vă putem construi întregul depozit, complet automatizat, unde întregul proces de selecție și depozitare se poate face doar apăsând un singur buton, întregul sistem fiind controlat de programul nostru de gestionare a depozitului.


Reacție imediată

În epoca E-Commerce, în procesele intralogistice în comerțul en detail și en gros e nevoie în primul rând de rapiditate și flexibilitate în condiții de optimizare a eficienței costurilor. Noi vă oferim soluții personalizate pentru cerințele impuse de Logistica inhouse 4.0.

Rapiditate în lanțul de distribuție

În industria alimentară, automatizarea, rapiditatea și flexibilitatea determină viitorul. Pentru a putea produce și distribui alimente, băuturi sau nutrețuri la timp, am dezvoltat soluții perfect adaptate de logistică inhouse: eficient, igienic, sigur.

Optimizarea sistematizată a proceselor

În epoca logisticii globalizate, externalizarea la costuri eficiente a serviciilor devine un standard. Vă susținem printr-o gamă cuprinzătoare de echipamete pentru optimizarea manevrării mărfurilor și a lanțului de livrare, până la soluții adecvate de automatizare.

Automatizat spre dezvoltarea succesului

Așa funcționează azi industria: Prin interconectarea cuprinzătoare, producătorii din industria grea, din metalurgie și din domeniul construcțiilor de mașini se pregătesc pentru viitor. Noi avem pentru dumneavoastră soluțiile intralogistice inhouse.


Echipați pentru viitor

E-mobilitate autonomă. Construcția individualizată a autovehiculelor în Smart Factories și lanțuri de livrare: Domeniul auto traversează transformări fundamentale. Jungheinrich furnizează soluții mature de logistică inhouse pentru domeniul auto în conceptul Industrie 4.0.

De la protecție la automatizare

Viteza cea mai ridicată posibil în condiții de siguranță maximă - acestea sunt cerințe importante în procesele de logistică inhouse în industria chimică și farmaceutică. Atunci când erorile nu sunt o opțiune, vă oferim soluțiile corecte, orientate spre viitor.

Aveți întrebări?