0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Lithium-Ionen-Produkte

Produse Litiu-ion pentru succes

Sunteți în căutarea unei soluții energetice care să se remarce nu numai prin eficiență, ci și prin durabilitate și siguranță? Atunci este momentul să folosiți pentru afacerea dvs. numeroasele beneficii ale tehnologiei litiu-ion Jungheinrich. Bazându-ne pe ani de cercetare și dezvoltare, vă oferim un sistem global perfect coordonat, format din utilaj, baterie litiu-ion, încărcător și consultanță de specialitate competentă și solidă pentru proiectul dumneavoastră Li-ion. Fie că este vorba de o achiziție nouă, de o modernizare sau de conversia unei întregi flote de utilaje - vă oferim suport complet pentru utilizarea soluțiilor noastre litiu-ion.

Baterii litiu-ion: Puternice și durabile.

Bateriile Li-ion de la Jungheinrich impresionează prin durata lor de viață lungă, performanța ridicată, timpii de încărcare rapizi, precum și prin faptul că nu necesită întreținere, ceea ce înseamnă economie de timp și de costuri. Cei 65 ani de competență în domeniul electromobilității, precum și cei 10 ani de expertiză în domeniul tehnologiei Li-ion ne-au permis să dezvoltăm pentru dvs. baterii durabile și de cursă lungă în producție proprie, care nu numai că oferă flexibilitate maximă, dar vă și conservă resursele.

Tehnologia de încărcare Li-ion: Întotdeauna gata de lucru.

Obțineți randamentul maxim de la echipamentele dvs. Li-ion cu ajutorul tehnologiei de încărcare de înaltă frecvență marca Jungheinrich. Interacțiunea optimă a tuturor componentelor și comunicarea perfectă între baterie și încărcător vă permit să obțineți performanțe impresionante și o durată de viață prelungită pentru bateriile Li-ion. Beneficiați de procese de încărcare extrem de economice și de randamente impresionante cu încărcătoarele noastre litiu-ion.

Eficiente, durabile, fără întreținere.

Jungheinrich este pionier în ceea ce privește puterea Litiu-Ion și lucrează intens de aproape zece ani la dezvoltarea acesteia, pentru un plus de performanță în depozit.

Cât mai eficient posibil

Cine mizează pe tehnica de încărcare corectă, este în avantaj. Tehnica de încărcare modernă este deja de multă vreme un standard la Jungheinrich și este dezvoltată continuu, cu scopul de a vă îndeplini optim nevoile în ceea ce privește eficiența energetică. 

Treceți la tehnologia Li-ion de la Jungheinrich!

Vom găsi produsul litiu-ion potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

Stage Dividende

Vă rugăm să ne contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?