0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Utilizare

Aplicații

Fie că vorbim despre încărcarea și descărcarea rapidă, despre plasarea în depozit, scoaterea sau transbordarea produselor sau despre selectarea rapidă și precisă a comenzilor - pentru toate cazurile de utilizare și sarcinile logistice, Jungheinrich are soluția adecvată nevoilor dumneavoastră - ca sistem integrat. Totodată aveți la dispoziție o gamă variată de variante de echipamente și opțiuni. Fiecare mediu de depozitare este diferit, astfel, prin adaptările individuale adeseori se obține un plus de eficiență și productivitate. O pârghie extrem de eficientă în optimizarea proceselor dumneavoastră o reprezintă automatizarea parțială sau completă, pe care noi, în calitate de furnizori de sisteme pentru logistica inhouse inteligentă, o stăpânim ca nimeni alții.

Ridicare și stivuire pentru profesioniști

Încărcare și descărcare, ridicare și stivuire: Acum trecem la subiect. Jungheinrich vă oferă stivuitoare și transpaleți puternici și eficienți energetic, pentru orice nevoie. Cu numeroase opțiuni și variante pentru condițiile dumneavoastră speciale de utilizare.

Deplasarea eficientă a mărfurilor

Costuri reduse, eficiență energetică și siguranță: Așa trebuie să funcționeze în zilele noastre transporturile. Jungheinrich oferă soluțiile adecvate în funcție de nevoi. De la autovehiculele manuale, remorchere și trenuri logistice până la sistemele de transport autonome, fără operator.

Grad optim de utilizare a spațiului

Utilizarea optimă a suprafețelor, adunarea rapidă a articolelor și a comenzilor - depozitarea este un element cheie al proceselor logistice. Jungheinrich vă oferă o gamă cuprinzătoare de echipamente, rafturi și sisteme pentru depozitarea eficientă: de la varianta manuală la cea automată.

Cea mai bună capacitate de picking

La selectarea comenzilor, interfața între om și mașină trebuie să funcționeze perfect. Jungheinrich susține interconectarea eficientă cu o gamă variată de produse.

Aveți întrebări?