Stage Logistică

Logistică

În epoca logisticii globalizate, externalizarea la costuri eficiente a serviciilor devine un standard. Vă susținem printr-o gamă cuprinzătoare de echipamete pentru optimizarea manevrării mărfurilor și a lanțului de livrare, până la soluții adecvate de automatizare.

Performanță optimizată de ridicare

O întreagă soluție intralogistică modernă la GLX Global Logistic Service elimină blocajele și crește semnificativ capacitatea de depozitare.

Furnizorul de servicii Rudolph Logistik

Rudolph Logistik a implementat soluții intralogistice complete pentru diverse industrii. Procesele de lucru au fost optimizate datorită sistemelor de echipamente ghidate automat.

Depozitul nostru, 600 tone de rafturi din oțel

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG furnizează întregului Grup Migros produse non-alimentare și congelate. De aici se alimentează tot Grupul Migros. Stivuitoarele și sistemele noastre de rafturi constituie nucleul depozitului.

Procese sigure, integrare ușoară

Compania de logistică Wahl & Co, din Bielefeld a ales expertiza noastră pentru construcția unui nou depozit pe înălțime. Ne mândrim cu înalta calitate a stivuitoarelor noastre și integrarea lor în sistemul IT deja existent.

Totul pentru procese fără eroare, adaptate pentru viitor

Timpii de livrare din ce în ce mai reduși, presiunea puternică a timpului, cerințele de distribuție din ce în ce mai complexe - logistica se confruntă cu provocări foarte exigente. An de an, în acest domeniu trebuie identificate noi potențiale de economisire, pentru a putea face față concurenței într-o lume globalizată. Cu noi puteți să vă pregătiți în siguranță pentru viitor.

Vă ajutăm să instalați procese eficiente, economice și flexibile. Întotdeauna sub premisa unui proces logistic cât mai fluent și fără erori, care se concentrează întotdeauna și pe siguranța angajaților dumneavoastră. Infrastructura noastră IT vă garantează eficiența și transparența, de exemplu în urmărirea fără lacune a expedițiilor.

Trebuie să gestionați diverse suporturi de încărcare și o diversitate din ce în ce mai mare de produse? Vă oferim atât dumneavoastră cât și tuturor partenerilor din logistică soluții personalizate și suntem mereu la dispoziția dumneavoastră cu o rețea de service foarte promptă.

De la automatizare la economisirea de energie

Logistica este variată și marchează totodată și soluții intralogistice specifice branșei. De aceea, paleta implementărilor tehnologice și procesuale este aproape inepuizabilă. Pentru mulți clienți, depozitele noastre cu rafturi înalte sau culoare înguste garantează exploatarea optimă a spațiului și selectarea rapidă a mărfurilor. Pentru alți clienți din logistică, cheia succesului o reprezintă depozitele noastre automate pentru bunuri de mici dimensiuni. În combinație cu sistemul nostru de administrare a depozitului (WMS) și soluțiile IT de viitor, numeroase procese pot fi automatizate integral sau parțial. 

Astfel, puteți să mențineți activ lanțul logistic în mod constant, cu un personal minim - economisind astfel costurile, sporind siguranța și având o eficiență maximă. Dar și utilajele noastre de transport în incintă, la nevoie complet electrificate și sistemele noastre de transport fără operator (FTS) vă ajută să optimizați procesele. Noi facem toate acestea pentru a adapta procesele dumneavoastră pentru logistica 4.0: economice, sigure și cu eficiență maximă.

Aveți întrebări?