0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Selectare de comenzi

Selectare de comenzi – cea mai bună capacitate de picking.

La selectarea comenzilor, interfața între om și mașină trebuie să funcționeze perfect. Jungheinrich susține interconectarea cu o gamă variată de produse. Deoarece capacitatea de picking optimă și fără erori este coloana vertebrală a competitivității dumneavoastră.

Fie că se lucrează orizontal sau vertical: Selectare de comenzi la cel mai înalt nivel cu Jungheinrich.

Globalizarea, individualizarea și boom-ul în E-Commerce cer ca o diversitate din ce în ce mai mare de unități de marfă sau materiale să trebuiască pregătite pentru livrare într-un ritm din ce în ce mai accelerat. Astfel, selectarea comenzilor este un factor decisiv pentru succesul de afaceri în cazul multor companii, unde se caută o viteză ridicată de picking și cote de eroare reduse.

Prin experiența sa de peste 60 de ani, Jungheinrich pune la dispoziție o gamă variată de soluții de selectare de comenzi în funcție de necesități. Astfel, numărul unu între selectoarele de comenzi orizontale, Jungheinrich ECE, convinge chiar din varianta standard: prin volanul multifuncțional jetPILOT, distins cu premiul Red Dot și confortul optim de operare. În culoarele înguste, stivuitoarele noastre inteligente pentru rafturi înalte EKX, distinse cu numeroase premii, asigură selectarea eficientă a comenzilor de la înălțimi ridicate. Pentru selectarea automatizată și mai eficientă a comenzilor pe verticală există, de asemenea, dispozitivele noastre automatizate de deservire a rafturilor pentru rafturi înalte sau depozite pentru bunuri de mici dimensiuni.

Atunci când la selectarea comenzilor este vorba despre interfața om-mașină, aproape nimic nu mai funcționează fără suport digital. În calitate de lider în tehnologie în domeniul logisticii inhouse, Jungheinrich a dezvoltat aici soluții inteligente și totodată simple. Opțiunile inovatoare de operare precum Jungheinrich easyPILOT Follow oferă asistență intuitivă pentru selectorul de comenzi. Astfel, acesta se poate concentra în totalitate pe comandă, deoarece autovehiculul îl urmează practic automat menținând distanța precisă față de raft.

Gândit ca un creier digital al depozitului, Jungheinrich Warehouse Management System este proiectat pentu toate tipurile de activități ale selectorului de comenzi și menține în permanență privirea de ansamblu. Atunci când angajații dumneavoastră intră direct în joc la selectarea de comenzi: pentru aceasta, vă oferim terminalele manuale adecvate și scannere de coduri de bare, prin care se asigură comunicarea datelor prin terminale radio. Astfel, omul și mașina devin o unitate în procesul de selectare de comenzi.

Aveți întrebări?