0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Automotive

Automotive

E-mobilitate și deplasare autonomă. Construcția individualizată a autovehiculelor în Smart Factories și lanțuri de livrare multifuncționale: Domeniul auto traversează deja o serie de transformări fundamentale. În cursa spre temele de succes este nevoie de viteză și o doză substanțială de competență logistică inhouse.

Operarea 24/24 necesită performanță.

Grupul AUTONET este furnizor de top de produse și servicii pentru industria automotive din România, Ungaria, Slovacia și Slovenia. În procesul de extindere a unuia din depozitele sale, AUTONET a contractat Jungheinrich pentru a își mări flota de echipamente de transport în incintă.

Flexibilitate modulară.

Echipamentele AGV de la Jungheinrich îndeplinesc o varietate de task-uri în depozitul complet automatizat al HEWI GmbH: de la transportul bunurilor, la asigurarea comunicări fără întreruperii între secțiunile de depozitare, acestea mențin flexibilitatea și productivitatea la cote maxime.

Flux de mărfuri în siguranță pentru procese: Trenuri logistice

Pentru transportul în interiorul halelor de depozitare și de producție se utilizează frecvent electrostivuitoare și transpaleți electrici. Dacă trebuie transportate simultan diferite suporturi și încărcături, intră în joc trenul nostru logistic. Acesta constă dintr-un tractor și de regulă mai multe remorci. Acestea pot fi descărcate în diverse puncte de primire și apoi încărcate din nou. Dimensionarea tehnicii și planificarea rutelor se orientează întotdeauna după nevoile individuale. Tocmai în domeniul execuției Just-in-time, ritmul de aprovizionare și eliminare a materialelor este esențial pentru utilajele de producție. Sistemul de trenuri logistice de la Jungheinrich este foarte avantajos față de vehiculele individuale, deoarece generează mai puține costuri și în plus reduce traficul în incintă.

Industria auto accelerează: Soluții pentru Industria 4.0

În epoca globalizării, domeniul auto este în continuă transformare. Industria 4.0 este soluția optimă. Lanțurile de livrare multinaționale trebuie controlate, piesele de la furnizori trebuie livrate rapid, sigur, convenabil și ecologic către Smart Factories. Industria auto și industria constructoare de autovehicule pretind astfel, în mod justificat, soluții logistice smart, hightech, adaptate pentru viitor, pe tot parcursul lanțului de aprovizionare.

Aceasta impune exigențe stricte proceselor logistice din domeniul auto, care trebuie dimensionate în funcție de situația oscilantă a cererii. Din ce în ce mai multe piese și livrări sunt prevăzute, de exemplu, cu etichete RFID (Radio Frequency Identification) și astfel poziția lor poate fi determinată în permanență în IoT (Internet of Things). Doriți și dumneavoastră să vă optimizați fluxul de informații între producători, furnizori și prestatorii de servicii logistice în domeniul constructorilor de autovehicule cu tehnologie smart de top? Noi, cei de la Jungheinrich, suntem partenerul dumneavoastră în domeniul industriei auto, oferindu-vă soluții cu un grad înalt de tehnicitate. 

Logistică 4.0: WMS și utilajele comunică

Sistemul nostru de administrare a depozitului WMS controlează și interconectează ca un dirijor toate procesele din depozitele clienților noștri din industria auto. Astfel, putem automatiza complet sau parțial procesele în depozitele cu rafturi înalte și culoare înguste și totodată putem evita erorile de scoatere și intrare în depozit. Căutați o soluție hightech personalizată integrată pentru construcția de autovehicule? O veți găsi la noi: interfața logistică Jungheinrich comunică direct cu autovehiculele din depozit. Astfel, stivuitoarele pentru rafturi înalte recunosc automat punctul de destinație în care trebuie să ajungă. 

Utilajele noastre de transport în incintă, ca de exemplu stivuitorul combinat EKX, sunt echipate cu o tehnologie pe bază de transponder cu cititoare RFID. Componentele echipate cu chip-uri pot fi citite automat. Astfel, lanțurile de livrare multinaționale, atât de obișnuite în sectorul auto, reușesc să economisească timp și bani în mod substanțial. Desigur, autovehiculele noastre sunt disponibile de mai mulți ani și în varianta electrică. Aici, intralogistica este, adeseori, chiar un model pentru domeniul auto. Prin soluțiile noastre intralogistice hightech vă însoțim în demersul de schimbare a paradigmelor în industria auto, de la automobilele electrice până la deplasarea autonomă. 

Aveți întrebări?