+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Safety
Siguranță pentru depozitul dumneavoastră

Protecția de 360 grade de la Jungheinrich

Un depozit nu este un loc de joacă. Însă ar trebui să fie la fel de sigur ca un astfel de spațiu.


Datorită dinamicii în creștere și a complexității proceselor, potențialul de pericol în depozit este ridicat. Astfel, nu mai este suficientă protejarea exclusivă a zonelor periculoase individuale - vederea asupra întregului depozit este decisivă.
În calitate de companie de familie și lider în furnizarea de soluții în domeniul logisticii inhouse, suntem atenți la fiecare detaliu. Numeroasele noastre sisteme de siguranță și asistență vă oferă o protecție de 360 grade pentru toate zonele depozitului. Ne preocupăm ca în viitor, siguranța depozitului să devină pentru dumneavoastră o prioritate.


Content Safety


 

Content Siguranță 2a Totul sub control.

Siguranță pentru toate zonele depozitului.
Protecția noastră de 360 grade acoperă cele cinci zone de risc din depozit. Cu soluțiile de siguranță de la Jungheinrich protejați oamenii, mărfurile, echipamentele de depozitare precum și mașinile și datele. Expertiza noastră de peste 60 de ani vă ajută să recunoașteți din timp situațiile critice, să reduceți riscurile de accident și să sporiți siguranța în toate zonele depozitului. Totodată noi urmărim îndeaproape menținerea nivelului de productivitate. Deoarece mai multă siguranță înseamnă și un mai bun control al costurilor și protejarea investiției pentru dumneavoastră.


Contactați-ne acum!


Content Siguranța 3

1. Protecția persoanelor.

Pentru că oamenii sunt cei mai importanți.
Vă puteți baza în totalitate pe conceptul nostru unitar de siguranță. Pentru a vă proteja angajații din depozit împotriva coliziunilor cu utilajele de transport în incintă sau a altor accidente, vă oferim o gamă variată de opțiuni pentru echipamente. Și pentru că ținem la sănătatea angajaților dumneavoastră, ne preocupă amenajarea cât mai ergonomică a postului de lucru. Pentru ca operatorii să poată lucra întotdeauna în siguranță, ergonomic și eficient.

Content Siguranță 8a Deoarece nu poți vedea totul.

Identificarea persoanelor la Jungheinrich.
Camera pentru deplasare în marșarier de la Jungheinrich, cu funcție de identificare a persoanelor reduce riscul de coliziuni la deplasarea în marșarier a stivuitoarelor cu furcă. De îndată ce o persoană se află în zona de pericol, sistemul declanșează un semnal optic și acustic.

Aflați mai multe despre protecția persoanelor


Content Siguranța 4

2. Protejarea mărfurilor.

Protejarea eficientă a mărfurilor valoroase.
Mărfurile depozitate de dumneavoastră sunt bunuri valoroase. Diverse sisteme de asistență vă ajută să le protejați corect economisind totodată timp și costuri. Astfel, nu doar vă asigurați mărfurile și angajații din depozit, ci și productivitatea și siguranța livrărilor.

Content Siguranță 9a Protecție optimă în curbe.

Jungheinrich curveCONTROL.
Sistemul de asistență a operatorului curveCONTROL sporește stabilitatea stivuitorului cu furcă și garantează siguranța optimă în deplasare, reducând automat viteza în curbe, în caz de necesitate.

Aflați mai multe despre protecția mărfurilor


Content Siguranța 5

3. Protejarea depozitului și a echipamentelor de depozitare.

Preveniți în mod orientat riscurile din depozit.
Serviciile noastre de prevenție vă ajută să preveniți în mod orientat pericolele cauzate de echipamentele de depozitare defecte. Astfel, procesele se mențin în siguranță iar bunurile în care ați investit sunt protejate.

Content Siguranță 10a Controlul atent contează.

Inspecția rafturilor oferită de Jungheinrich.
Controalele anuale efectuate de inspectorii noștri interni, certificați de asociația profesională, au fost gândite pentru sporirea siguranței în depozitul dumneavoastră și pentru a vă putea folosi potențialele de economisire. Datorită competenței noastre de specialitate descoperim astfel deficiențe de lungă durată și de bază, le evaluăm și în caz de necesitate înlocuim piesele deteriorate ale rafturilor cu piese de schimb originale de la Jungheinrich.

Aflați mai multe despre protecția depozitelor


Content Siguranța 6

4. Protejarea echipamentelor.

Pentru cât mai puține accidente.
Prin numeroasele funcții specifice și întreținerea periodică vă ajutăm să minimizați accidentele de la și cu utilajele de transport în incintă, pentru a asigura disponibilitatea pe termen lung a echipamentelor. Astfel, nu doar vă protejați angajații, ci reduceți totodată cheltuielile pentru reparații și întreținere. Aceasta înseamnă și costuri mai reduse.

Content Siguranță 11a Reducerea eficientă a accidentelor cu utilajele.

Senzorul de șoc de la Jungheinrich.
Cu senzorul de șoc de la Jungheinrich protejați utilajele, mărfurile și angajații. Modulul de senzori, disponibil la un preț convenabil poate fi echipat cu ușurință și semnalizează acustic sau vizual coliziunile cu utilajul sau accidentele. Datele colectate furnizează în plus informații valoroase pentru minimizarea în mod eficient a daunelor în depozit.

Aflați mai multe despre protecția utilajelor


Content Siguranța 7

5. Protecția datelor.

Pentru ca totul să rămână la locul lui.
În epoca digitalizării continue și a interconectării, soluțiile de asigurare împotriva penelor și de protecție a datelor fac parte din orice concept de siguranță. Pentru noi este foarte important ca soluțiile de digitalizare să satisfacă și cele mai exigente cerințe în materie de siguranță. Pentru ca hackerii să nu aibă nicio șansă, aplicațiile noastre software și web sunt certificate de experți independenți. Astfel, datele dumneavoastră prețioase referitoare la companie și informațiile sunt protejate eficient.

Content Siguranță 12a Atacurile nu au nicio șansă.

Jungheinrich ISM Online – siguranța certificată a datelor.
Sistemul unitar de management al flotelor Jungheinrich ISM Online vă permite gestionarea în siguranță a flotelor de utilaje de transport în incintă, indiferent de mărimea și complexitatea acestora. Deoarece aplicația noastră Web a fost supusă la numeroase teste pentru protejarea împotriva atacurilor cibernetice. Experți independenți certifică ISM Online la un nivel de siguranță ridicat.

Aflați mai multe despre protecția datelor



Pentru cine se gândește la toate,siguranța este pe primul loc.


Aflați dintr-o privire abordarea noastră unitară prin care vă ajutăm să sporiți siguranța în depozitul dumneavoastră.


Aflați mai multe


Content Siguranță 7b

Aveți întrebări legate de siguranța în depozitul dumneavoastră?

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?