0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Lithium-Ionen-Power von Jungheinrich - Verteilerseite

Puterea Litiu-ion

Treceți la echipamentele cu Litiu-ion și beneficiați de puterea celei mai noi tehnologii.

Echipamentele Jungheinrich Litiu-ion oferă mult mai multe avantaje decât cele cu convenționalele baterii Plumb/acid: încărcarea ultra-rapidă, spre exemplu în timpul pauzelor de lucru, asigură disponibilitatea utilajului 24/7 și sporește flexibilitatea în operațiunile de zi cu zi. Astfel, vă este garantat timpul îndelungat de operare pentru mai multe schimburi de lucru. Mai mult decât atât, aceste baterii fără întreținere beneficiază de zero emisii. Ceea ce vă scutește de mentenanță și griji. Bateriile Litiu-ion consumă cu 20% mai puțină energie decât convenționalele baterii Plumb/acid.

Întregul nostru portofoliu de stivuitoare este pregătit pentru trecerea la noua tehnologie Litiu-ion, ceea ce înseamnă că orice utilaj cu baterie Plumb/acid poate beneficia de o baterie cu Litiu-ion. În același timp, dezvoltăm utilaje inovative cu tehnologie Litiu-ion integrată, unde puterea echipamentului se îmbină cu puterea Litiu-ion pentru eficiență maximă.

Niciun alt furnizor de soluții intralogistice din lume nu are, în prezent, mai multe echipamene cu Litiu-ion decât Jungheinrich.

Beneficiați de puterea Litiu-ion cu 5 ani garanție pentru baterie

TEHNOLOGIA LI-ION DE LA JUNGHEINRICH

Cu puterea Li-Ion de la Jungheinrich surclasați pur și simplu concurența.

ZERO COMPROMISURI!

Treceți la stivuitoarele cu Litiu-ion și beneficiați de puterea celei mai noi tehnologii.

Eficiente, durabile, fără întreținere.

Jungheinrich este pionier în domeniul tehnologiei Litiu-Ion. Ca furnizor de soluții de top pentru logistica inhouse, prin cercetare, dezvoltare și producție internă suntem în stare să oferim un sistem perfect armonizat, format din baterie, încărcător de baterie, echipament și consultanță.


Treceți la stivuitoarele Litiu-ion. Optimizarea proceselor de lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani!

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE


Aveți întrebări?