0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Li-ION
Fabricată de Jungheinrich

Tehnologia Litiu-Ion

Tehnologia Litiu-Ion vă oferă avantajul decisiv față de concurență.

Bateriile Li-Ion revoluționează piața utilajelor electrice de transport, cu un motiv întemeiat. Deoarece aceste celule energetice de mare randament se diferențiază față de bateriile obișnuite Plumb/acid prin performanța de calibru mondial exprimată ca anduranță în funcționare, timpi de încărcare reduși și eliminarea lucrărilor de întreținere. Bateriile noastre Li-Ion vă stau la dispoziție fără pauză, iar datorită duratei de viață îndelungate prezintă o anduranță remarcabilă. Asigurați-vă întreaga putere oferită de tehnologia Li-Ion. Jungheinrich vă oferă o garanție de până la 8 ani pentru bateriile Li-ion. Pe scurt, energia Li-ion de la Jungheinrich vă permite să depășiți concurența.


100 % satisfacție. Garantat.

Suntem convinși că această decizie este potrivită pentru dumneavoastră. De aceea, vă garantăm că puteți reveni cu ușurință și rapid la configurația inițială, oricând în primele 6 luni - fără a preciza motivele.


Content Li-Ionen 5-Jahre-Garantie-Logo

Performanță de top fără compromisuri.

Cu Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate. Pentru că știm: Performanța ridicată și o durată de viață lungă a bateriei sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră.


Content Li-Ion 13


Content Li-Ion

Mai rapid, înapoi în cursă.

Timpi de încărcare extrem de scurți.

Bateriile Li-Ion sunt mereu încărcate cu energie și pregătite de funcționare, autonomia lor depășind durata unui schimb de lucru. La o încărcare intermediară de doar 30 de minute, bateriile de 24V se pot încărca până la 50%. Posibilitatea încărcări rapide sau intermediare, de exemplu în pauze sau în perioade de staționare, asigură disponibilitatea continuă a echipamentului, 24/7, sporind totodată flexibilitatea în activitatea de zi cu zi a depozitului.


Content Li-ION (3)

Mereu la capacitate maximă.

Cu performanțe ridicate în mod constant.

Bateriile Li-ion au performanţe superioare bateriilor Plumb/acid. Caracteristici precum rezistenţa ridicată la descărcare şi tensiunea constantă fac să fie disponibilă mai multă putere decât in cazul bateriilor Plumb/acid chiar şi atunci când bateria este aproape consumată. Bateriile recuperează energie în timpul frânării, iar valoarea totală a eficienței vă permite să economisiți până la 20% mai multă energie. În plus, comunicarea dintre baterie şi încărcător asigură încărcarea rapidă şi eficientă.

8

Pregătit de start în orice moment.

Fără timpi de așteptare.

Bateriile Li-ion sunt întotdeauna gata pentru următorul start. Nu este nevoie de pauze. Au costuri de întreţinere 0 şi nu au emisii de gaz. Prin urmare, nu este nevoie să pierdeţi timp sau bani pentru întreţinere, reparații baterii sau alte cerinţe de infrastructură. Timpii morţi sunt de domeniul trecutului la bateriile Li-ion.

Content Li-Ion 9

Autonomie de trei ori mai îndelungată.

Cu o durată de viață a bateriei extrem de ridicată.

Exact ca un alergător de top, bateriile Li-ion au performanţe impresionante în toate stadiile cursei. Asta pentru că bateriile rezistă de trei ori mai mult decât în cazul unităţilor tradiționale de stocare a energiei. Durabilitatea lor extraordinară şi eficienţa crescută considerabil vă asigură investiţia şi în acelaşi timp puteți să economisiţi.

Portrait Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
CEO al Board of Management, Engineering, Jungheinrich AG

„La nivel global, nici un alt brand nu are mai multe utilaje industriale active cu Litiu-ion decât Jungheinrich.” 

Content Li-Ion

Performanță de top cu o echipă de top.

Un sistem sincronizat perfect.

Un alergător de clasă mondială are nevoie de asistență în echipă pentru a atinge performanța de top. Același lucru este valabil și pentru bateriile Li-ion. Potențialul maxim este realizat numai atunci când totul funcționează perfect ca un tot unitar. Fiind primul furnizor de sisteme complete intralogistice, Jungheinrich vă oferă un sistem cuprinzător, interconectat, în care bateria, unitatea de încărcare și utilajul comunică perfect, reducând astfel în mod semnificativ necesarul de energie. Putem atinge acest nivel al perfecțiunii deoarece suntem primul furnizor de echipamente industriale din lume care își produce propriile baterii Li-ion și le implementează pentru dumneavoastră. Iar abordarea echipei noastre înseamnă că suntem acolo pentru dumneavoastră în fiecare etapă a proiectului Li-ion. Fie că este pentru modernizarea unui singur utilaj, fie pentru conversia întregii flote de echipamente, consultanții noștri sunt acolo pentru a vă ajuta pe parcursul întregului proces, de la planificare la implementare.

Contactați-ne acum!

Stage Li-ION


Coordonare perfectă în drumul spre succes.

Sistemul complet marca Jungheinrich.
Jungheinrich vă furnizează tot ce aveţi nevoie pentru a implementa tehnologia Li-ion dintr-o singură sursă:
baterii (1)încărcătoare (2)echipamente (3) și consultanță (4).

Content Li-ION 13

Acum este foarte simplu să închiriați.

Reechipați-vă cu ușurință flota de stivuitoare și asigurați-vă rezervele de baterii Litiu-Ion și încărcătoare ca soluție integrată de închiriere, prin Li-Ion Performance Rental. Astfel, economisiți costuri îmbunătățind rapid și ușor performanța electrostivuitoarelor dumneavoastră.

Aflați aici mai multe despre Li-Ion Performance Rental

Încărcătorul universal flexibil SLH 300 poate încărca fără efort baterii Litiu-Ion și baterii Plumb/acid.

Pionier în tehnologia Li-Ion.
Echipamente de serie operaționale încă din 2011.

În cursa pentru electromobilitate în intralogistică, Jungheinrich a preluat încrezător conducerea şi a controlat tehnologia Li-ion mai bine decât nimeni altcineva. Chiar de la început, din 2011 - modelul EJE 112i a fost primul echipament Li-ion proiectat în serie - am dezvoltat în mod riguros la Jungheinrich tehnologia Energy and Drive Systems (EDS) și ne-am extins constant portofoliul de echipamente cu baterii Li-ion. Aproape întreaga noastră flotă este acum pregătită să funcţioneze cu baterii Li-ion.

Atingeți-vă obiectivele în siguranță.

Bateriile Li-Ion de la Jungheinrich sunt sigure.

Cu bateriile Li-ion de la Jungheinrich, rămâneţi în cursă şi sunteţi în siguranţă în fiecare tur al acesteia. Bateriile noastre sunt fabricate folosind cea mai sigură chimie celulara disponibilă, fosfatul de fier și litiu. Acesta nu este toxic și nu eliberează gaz. Sistemul nostru dezvoltat special pentru gestionarea bateriilor, utilizează funcții foarte rafinate pentru a monitoriza fiecare celulă și pentru a evita pericolul. Serviciul nostru pentru clienți gestionează transportul și eliminarea, asigurând astfel siguranță maximă pentru operatori și echipamente.

Content Li-Ion 17


Teaser ETV 216i Li-Ion Nou

Noul profesionist de anduranță pentru o capacitate de transfer mai mare.

ETV 216i – primul stivuitor cu catarg retractabil din lume echipat cu Li-Ion.
ETV 216i este noua inovație a tehnologiei Litiu-Ion: este primul stivuitor cu catarg retractabil din lume, având o baterie Li-Ion integrată complet. Cu puterea maximă și performanța durabilă, profesionistul de anduranță asigură mai multă eficiență și o capacitate de transfer sporită. Datorită designului său revoluționar, garantează performanțe maxime în depozit la capitolul ergonomie și siguranță.

Aflați mai multe despre ETV216i

Content Li-Ion 18

Creștere sportivă în echipă.

EFG cu tehnologia Li-Ion.
Aproape întreaga flotă Jungheinrich este „Li-Ion-ready”. Și stivuitoarele cu contragreutate EFG. În afară de bateriile tradiționale Plumb/acid, acum vă puteți alinia la start cu bateriile puternice Li-Ion de 80V (500 Ah). Cu timpi de încărcare reduși, întreținerea minimă și durată de viață îndelungată, EFG cu tehnologie Litiu-Ion e mereu pe primul loc în ceea ce privește capacitatea de transfer și eficiența energetică.

Aflați mai multe despre EFG

Content Teaser Li-Ion EKS

Selectarea comenzilor cu randament maxim.

EFG cu tehnologia bateriei Li-Ion (48V).

Jungheinrich lansează în cursă din ce în ce mai frecvent utilaje de transport în incintă echipate cu tehnologia Litiu-Ion, pregătite pentru producția de serie. Acum, selectorul vertical EKS din seria 3 cu bateria inovatoare Li-Ion de 48V asigură selectarea fiabilă, sigură și eficientă a comenzilor. Aceste lucruri sunt posibile prin timpii de încărcare reduși, întreținerea minimă și o durată de viață extrem de îndelungată.Treceți la tehnologia litiu-ion! Optimizarea proceselor vă va permite să economisiți timp și să eliminați costurile de întreținere.


Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?