+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Li-ION

Tehnologia Litiu-ion

Tehnologia Li-ion revoluționează sectorul intralogistic și vă oferă argumente convingătoare pentru adoptarea soluțiilor litiu-ion de la Jungheinrich. În calitate de furnizor de top litiu-ion, vă facilităm accesul la acestă tehnologie avansată. Prin intermediul soluțiilor noastre complete, tehnologiilor de ultimă generație, serviciilor integrate și  gamei largi de produse, vă ajutăm să vă eficientizați afacerea și să aveți mai mult succes - cu Jungheinrich nu este nevoie de compromisuri.


Noi nu facem compromisuri, așa că nici dumneavoastră nu trebuie să faceți.

Consultanță specializată. Fără compromisuri.

Dorim să vă oferim soluția optimă și personalizată pentru litiu-ion și, în acest fel, vă promitem că nu vom face compromisuri în ceea ce privește planificarea și implementarea proiectului dumneavoastră litiu-ion - veți primi doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Consilierii noștri specializați și experții noștri în energie vă vor fi alături de la început până la sfârșit și vă vor oferi asistență individuală în fiecare etapă a proiectului dvs. li-ion, fie că este vorba de modernizarea unor echipamente, de conversia întregii flote sau de închirierea utilajelor.

  • precursor în electromobilitate de 65 de ani
  • mai mult de 10 ani de experiență în tehnologia litiu-ion
  • peste 60.000 de baterii litiu-ion instalate
  • cele mai multe echipamente litiu-ion puse în funcțiune la nivel mondial
  • un singur partener de afaceri
  • întotdeauna soluția litiu-ion corespunzătoare tuturor nevoilor dumneavoastră

Așadar, nu faceți niciun compromis și optați pentru o soluție completă și pentru un partener competent care vă înțelege afacerea.

No Compromises Benefit Motiv 1

Tehnologie de ultimă generație. Fără compromisuri.

Datorită celor peste 10 ani de experiență în tehnologia litiu-ion, colaborarea cu Jungheinrich înseamnă să beneficiați de cea mai recentă tehnologie în materie de eficiență și calitate. Datorită cercetării, dezvoltării și producției proprii, vă putem oferi un sistem unic, integrat, în care bateria litiu-ion, încărcătorul și echipamentul sunt coordonate perfect.

  • fiabilitate energetică ridicată, chiar și atunci când nu este complet încărcat
  • fără costuri de întreținere a bateriei, service sau infrastructură
  • nu sunt necesare spații speciale de încărcare cu ventilație
  • reducerea cu aproximativ 21 % a emisiilor de CO2 în comparație cu bateriile plumb-acid
  • o durată de viață de trei ori mai mare decât cea a sistemelor convenționale de stocare a energiei
  • costuri totale mai mici decât pentru alternativa cu plumb-acid
  • încărcare rapidă și intermediară în timpul pauzelor sau al timpilor morți pentru o disponibilitate maximă a utilajului
  • 30 de minute pentru încărcare intermediară până la 50 %, 80 de minute pentru încărcare până la 100 %.
  • siguranță ridicată în timpul utilizării, încărcării și transportului

O altă inovație este noua noastră gamă de echipamente industriale cu baterii litiu-ion integrate, în care designul utilajului și tehnologia bateriei sunt coordonate și mai eficient, ceea ce înseamnă un design ultra-compact pentru o agilitate maximă.

No Compromises Benefit Motiv 2

Soluții complete. Fără compromisuri.

Eficiența este totul, iar acest lucru include și configurarea flotei dumneavoastră, motiv pentru care dorim să facem trecerea la tehnologia litiu-ion cât mai ușoară și mai transparentă pentru dumneavoastră - fără comunicări complicate prin intermediul furnizorilor terți - totul dintr-o singură sursă. Fără compromisuri.

Fie că doriți să modernizați echipamentele actuale, să vă schimbați întreaga flotă, aveți nevoie de o infrastructură de încărcare complet nouă, sau pur și simplu să le închiriați, în calitate furnizor de servicii complete în tehnologia Li-ion, vă ajutăm în permanență să găsiți cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Vă sprijinim proiectul litiu-ion de la planificare până la implementare, suntem întotdeauna alături de dumneavoastră pe termen lung și vă oferim în plus servicii post-vânzare, service pentru încărcătoare și baterii precum.

Indiferent de modul în care doriți să implementați tehnologia Li-ion, veți fi întotdeauna în siguranță cu Jungheinrich.

No Compromises Benefit Motiv 3

Performanță maximă. Fără compromisuri.

Încrederea este bună, dar o garanție este mult mai bună, în special atunci când este vorba de investiții în propria afacere. Nu doriți să faceți compromisuri, doriți să vă puteți baza 100% pe tehnologie și partener - alegeți Jungheinrich. Cu noi, nu numai că obțineți o tehnologie avansată, de înaltă calitate și de lungă durată, dar și un sentiment de mare siguranță și încredere.

Cu “Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus” vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate. Pentru că știm: Performanța ridicată și o durată de viață lungă a bateriei sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Li-Ionen 5-Jahre-Garantie-Logo
Performanță de top fără compromisuri.

Cu Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate.

Descărcați condițiile de acordare a garanției Li-ion Guarantee Plus pentru bateriile Li-ion:

Clienți mulțumiți fără compromisuri.

Vrem să vă convingem cu ceea ce facem și nu cu ceea ce spunem. Aici preferăm să-i lăsăm pe clienții noștri să-și spună părerea.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Manager operațional- proiectare logistică, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"Datorită tehnologiei Li-ion Jungheinrich, obținem mai multă flexibilitate și predictibilitate asupra  disponibilității  flotei noastre de echipamente."

Doriți, de asemenea, o colaborare fără compromisuri?

Alăturați-vă clienților noștri mulțumiți și optați pentru soluțiile Li-ion de la Jungheinrich. Obțineți sfaturi de la specialiștii noștri și pregătiți-vă acum compania pentru viitor - cu soluții litiu-ion fără compromisuri.


Pentru noi, tehnologia de ultimă generație Li-ion înseamnă găsirea utilajul Li-ion potrivit pentru fiecare aplicație.

Bateriile noastre Li-ion combinate cu sistemele noastre de încărcare garantează o durată de viață extrem de lungă și performanțe maxime fără pierderi de putere.


Treceți acum la tehnologia Li-ion de la Jungheinrich și beneficiați de eficiență maximă și rentabilitate fără compromisuri.

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?