+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Teaser
PROFITAȚI ACUM DE CAMPANIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ

REDUCERE 10% DIN VALOAREA REVIZIILOR

Oferta este valabilă în perioada 17.01.2024 - 10.07.2024 și este supusă unor termene și condiții.

*Se aplică pentru toți clienții cu contract de service activ, fără restanțe la data actuală și care nu beneficiază de alte discounturi sau bonificații din partea Jungheinrich Romania.

Contactați-ne acum la adresa de e-mail: service@jungheinrich.ro pentru a afla cum vă putem ajuta să mențineți și să îmbunătățiți performanța echipamentelor dvs.

Maximizați Eficiența Flotei Dvs. de Stivuitoare cu Serviciile Noastre de Mentenanță

Optimizați funcționarea flotei dvs. de stivuitoare cu ajutorul serviciilor noastre specializate de revizii și întreținere.

O echipă de peste 80 de ingineri de service din România vă asigură că beneficiați de o detecție timpurie a uzurii și a semnelor de deteriorare, garantând o intervenție promptă și eficientă.

Serviciul nostru de mentenanță se adaptează cu precizie la cerințele individuale ale aplicației dumneavoastră, contribuind la creșterea duratei de viață, a disponibilității și a siguranței echipamentelor dumneavoastră.

Pb-acid 48V

Pentru a vă ajuta să preveniți reparațiile și timpii de nefuncționare, vă punem la dispoziție pachete de servicii de întreținere adaptate cerințelor unice ale flotei dumneavoastră de stivuitoare.

La Jungheinrich, ne preocupăm nu doar de extracția și eliminarea ecologică a uleiului uzat și a filtrelor, ci și de funcționarea optimă a utilajelor dumneavoastră.



Pb-acid 48V

Revizia și întreținerea regulată a vehiculelor din flota dvs., împreună cu măsuri preventive precum service-ul uleiului hidraulic și al bateriilor, sunt elemente cheie pentru prevenirea uzurii premature și menținerea riscului de defecțiune la un nivel minim.

Pentru mai multe detalii contactați-ne acum la adresa de e-mail: service@jungheinrich.ro !



Aveți întrebări?