0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Rental 1

Închirieri

Aveți nevoie de un utilaj de transport în incintă doar pentru scurt timp? Sau vă gândiți la utilizări pe termen mai lung? Flota dumneavoastră de stivuitoare trebuie utilizată optimizat? Sau vă doriți o ofertă de finanțare personalizată? Avem pentru toate o soluție. După nevoi.

Suntem flexibili cât doriți

De aceea vă oferim o gamă variată de alternative de procurare și utilizare. Aceasta vă reduce costurile și vă protejează împotriva încărcărilor inutile. Astfel nu contează dacă doriți să folosiți utilajul de transport în incintă chiar mâine sau peste trei luni. Dacă este unul nou sau unul second-hand. Alegerea vă aparține: Rental sau Finance.

Închiriază. Utilizează. Gata.

În situațiile limită, stivuitoarele noastre de închiriat sunt alegerea corectă. Pentru o zi sau pentru un an - dacă aveți nevoie rapid de un stivuitor sau un transpalet, Jungheinrich Rental este partenerul dumneavoastră de încredere. Stivuitorul potrivit, la momentul potrivit, la locul potrivit.

Rămâneți flexibil.

Pe dumneavoastră nu vă interesează deținerea unui utilaj de transport în incintă, ci strict beneficiile sale intralogistice? În acest caz, modelele noastre de închiriere flexibile sunt exact ce vă trebuie.

Siguranță maximă. Costuri minime.

Sunteți administratorul unei flote de stivuitoare? În acest caz trebuie să faceți față oricăror influențe. Vă oferim mobilitate transfrontalieră și flexibilitate, mai multă siguranță și transparență cu costuri reduse: cu Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM).

Cu Jungheinrich e foarte simplu să închiriați.

Reechipați-vă cu ușurință flota de stivuitoare și asigurați-vă rezervele de baterii Litiu-Ion și încărcătoare ca soluție integrată de închiriere, prin Li-Ion Performance Rental. Astfel economisiți costuri îmbunătățind rapid și necomplicat performanța electrostivuitoarelor dumneavoastră.

Folosește-l. Deține-l.

Doriți ca la finalul perioadei de închiriere echipamentul să treacă în proprietatea dumneavoastră? Și pentru finanțare vă oferim posibilități variate: varianta clasică, precum plata în rate, sau contracte de leasing cu opțiune de cumpărare la finalul duratei contractului.

Aveți întrebări?