0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Rental Fleet Management
Siguranță maximă. Costuri minime.

Gestionare flotă de închirieri

Răspunsul nostru la cerințele utilizatorilor de flote. Deveniți flexibili la nivel transfrontalier și bucurați-vă de un plus de siguranță și transparență, la costuri reduse.

Vremurile se schimbă.

Noi ne adaptăm nevoilor dumneavoastră.

În funcție de tehnologie, procese sau conjunctură, limitarea în timp sau specificitatea locală - în calitate de administrator al unei flote de stivuitoare trebuie să faceți față oricăror influențe și să puteți reacționa cu o flexibilitate maximă. În acest scop, am dezvoltat Jungheinrich Rental Fleet Management.
Cu o flotă de bază optimizată, vă echipăm pentru activitatea de zi cu zi. Vârfurile de capacitate sunt planificate în avans și sunt acoperite la timp cu utilaje suplimentare. În cazul creșterii neprevăzute a necesarului, vă furnizăm în cel mai scurt timp noi stivuitoare. Dacă utilajele nu vă mai fac trebuință, le retragem din nou. Astfel evitați supracapacitățile. În ciuda flotei de bază reduse, vă garantăm o disponibilitate ridicată.

Este exact ce aveți nevoie.

Noi facem asta pentru dumneavoastră.

Soluții individuale pentru managementul flotei – inclusiv optimizare, service și înlocuire – la un preț fix per utilajul.
Pe baza analizelor asupra gradului de utilizare asamblăm utilaje de transport în incintă ideale pentru activitățile dumneavoastră. Ce sarcini trebuie transportate și pe ce căi? Ce forme de rafturi utilizați și cât de adecvate sunt acestea? Stațiile dumneavoastră de încărcare sunt echipate corect? Unde există posibilități de optimizare? Adunăm în mod trasabil toate rezultatele pentru dumneavoastră, în funcție de locație. Experiențele noastre din diverse domenii arată că se pot economisi în medie 10 procente la flota de bază de până acum. Pe durata contractului, specialiștii RFM asigură optimizarea continuă a flotei. Verificați flota periodic la fața locului în ceea ce privește gradul de utilizare și specificațiile. Echipamentele care nu mai sunt adecvate sunt înlocuite, iar numărul acestora este adaptat volumului de transfer. Dacă vă hotărâți să închideți o locație, noi primim înapoi stivuitoarele și transpaleții de care nu mai aveți nevoie.

Ceea ce doreați să știți dintotdeauna.

Vă arătăm noi.

Vă oferim o imagine de ansamblu precisă asupra stării și gradului de utilizare a flotei - regional, național și internațional. Astfel, potențialele de optimizare devin rapid evidente.

La început: analiza locației

Echipa noastră determină volumul, tipul și vârsta flotei dumneavoastră în funcție de locație, verifică procesele și gradul de utilizare al fiecărui utilaj și prelucrează datele într-un format grafic. Instrumentele noastre de înregistrare și analiză a flotei permit înregistrarea necomplicată și vizualizarea datelor dumneavoastră. În scurt timp, se poate afla care sunt estimările de optimizare. Toate acestea sunt reunite de noi pentru dumneavoastră într-o documentație cuprinzătoare.

Pe urma costurilor

Analizele la locație relevă adeseori nu doar utilajele inadecvate sau chiar în exces, ci și volumul foarte ridicat al costurilor administrative. Prin externalizarea managementului flotei puteți reduce semnificativ aceste costuri. Se pot economisi până la 50 de procente din cheltuielile interne. Angajații vor fi descărcați de sarcini și se vor putea ocupa de alte îndatoriri. În plus, vă arătăm cât de mult cântăresc în contabilitate întreținerile, reparațiile și daunele produse prin violență.

Mai multe date - mai multe posibilități

Soluțiile noastre de telemetrie și-au dovedit eficacitatea ca instrumente suplimentare de management pentru flote. Acestea sunt sisteme de informații bazate pe Internet pentru colectarea analitică, observarea și evaluarea datelor diverselor tipuri de echipamente - per ansamblu, la nivelul locațiilor și internațional. În tablourile noastre de bord reunim aceste date tehnice ale stivuitoarelor cu indicatori comerciali. Astfel, obțineți transparența completă asupra flotei dumneavoastră - și vă bucurați în timp real de succesul modelului nostru RFM.

Aveți întrebări?