0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Service There for you Campaign 2020
O echipă de service în care puteți avea încredere

Orice s-ar întâmpla, noi vă vom fi alături

Indiferent de ce va mai fi – vă puteți baza pe echipa de service Jungheinrich România. Chiar dacă afacerea dumneavoastră trece printr-o perioadă dificilă și vă e teamă de ce s-ar mai putea întâmpla, noi vă vom fi mereu alături.

Soluțiile dezvoltate de noi, ca lideri în intralogistică, setează standardele în industrie, iar calitatea și inovația se reflectă și în serviciile pe care le oferim. Echipa de specialiști Jungheinrich Service este disponibilă pentru dumneavoastră, în orice situație.

Probleme pe care toți le întâmpinăm acum

Deși procesele intralogistice devin mai complexe și mai solicitante, există o constantă pe care vă puteți baza: respectul echipei Jungheinrich Service pentru clienți. Ne implicăm în mod activ și încercăm să prevenim eventualele probleme înainte ca acestea să apară. Serviciile noastre, siguranța garantată și piesele de schimb originale vă asigură operativitatea constantă în depozit.

Ne-am dovedit rezistența în pandemie și am rămas alături de clienții noștri, după ce am adoptat toate măsurile de precauție împotriva virusului. Devotamentul nostru față de dumneavoastră este 100%, așa că indiferent când aveți nevoie de ajutor, ne puteți chema.

Aveți grijă de afacerea dumneavoastră – noi ne ocupăm de restul.

Picture There for you

Servicii.

Nu pierdem timpul.

Jungheinrich Service acoperă o gamă largă de pachete de mentenanță concepute pentru a vă garanta operativitatea depozitului dumneavoastră 24/7, fie că dețineți o flotă mare de echipamente, fie că aveți un singur stivuitor pe care trebuie să vă bazați zi de zi.

Acolo unde există o problemă, echipa noastră de tehnicieni este prezentă cu expertiza necesară pentru a o soluționa în cel mai scurt timp, respectând regulile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Tehnicienii noștri sunt dotați cu echipament de protecție, măști, mănuși și dezinfectant, astfel putând să își desfășoare activitatea în siguranță. Datorită continuității în activitatea de service, Jungheinrich este considerat de către clienți un partener stabil și de încredere, ceea ce va fi valabil întotdeauna.

Pachete de service

Portofoliul nostru de pachete de service vă permite să optați pentru cel mai portivit pentru dumneavoastră. Puteți alege de la pachete de mentenanță, la pachetul complet de service - care vă oferă cele mai multe beneficii.

Pachetele noastre de service pot include următoarele:

Reparații 
Verificări de siguranță
Mentenanță
Service ulei hidraulic
Service baterii
Service redresoare
Service anvelope

Beneficiile dumneavoastră:

•    Disponibilitate continuă a flotei de echipamente și nivel maxim de siguranță.
•    Transparența și siguranța costurilor de service prin planificarea plăților.
•    Opțiuni diversificate de contractare.
•    Planificare individualizată a mentenanței flotei dumneavoastră.
•    Parteneriat de încredere.


Picture There for you 2 (1)

Suport.

Echipamentele de manipulare sunt vitale pentru depozitul dumneavoastră, iar Jungheinrich își asumă răspunderea ca acestea să funcționeze la randament maxim.

Atunci când este nevoie urgentă de intervenție, soluțiile rapide sunt esențiale. Nu doar că avem o echipă foarte promptă, ci și o soluție modernă de contactare directă - aplicația ‘Call4Service’, care vă va ajuta să intrați în legătură cu echipa noastră de pe orice smartphone, 24/7. Această soluție rapidă este benefică pentru dumneavoastră, deoarece vă permite să faceți o solicitare de service oricând și de oriunde.

Avantajele Call4Service:

•   Economie de timp
•   Funcții flexibile și intuitive
•   Transparență ridicată în ceea ce privește statutul actual
•   Operare simplă

Ce anume aveți nevoie și când? – comunicați-ne prin aplicație

Prin scanarea codului QR identificați în cel mai simplu mod echipamentul care necesită service. Solicitarea dumneavoastră se poate referi la reparații, întreținere, inspecție precum și service ulei sau baterie. În plus, aveți posibilitatea de a completa cu texte sub formă de comentarii sau de a sugera un termen dorit. Puteți adăuga și fotografii. De îndată ce solicitarea dumneavoastră a fost expediată, primiți o confirmare prin e-mail. Utilizarea intuitivă este eficientă: noi primim toate informațiile necesare fără a mai fi nevoie de convorbirile telefonice îndelungate.

Picture There for you 4

Piese de schimb.

365 de zile pe an, echipa Jungheinrich face tot posibilul să asigure echipamentele de piese de schimb originale, pe întreg globul.

Deținem depozite de piese de schimb originale situate în locații dispuse strategic pe întreg globul, pentru a putea asigura livrarea lor în cel mai scurt timp posibil, indiferent de statusul vămilor, așa cum este în cazul pandemiei. Pe teritoriul Europei, asigurăm și livrare pe timp de noapte. Piesele de schimb Jungheinrich sunt transportate pe timpul nopții direct la tehnicienii noștri, pentru ca aceștia să vi le poată furniza la primele ore ale dimineții. Ne asigurăm stocurile cu mai mult de 100,000 piese de schimb originale pentru stivuitoare, pentru a putea garanta operativitatea acestora la randament maxim.

Atunci când optați pentru piese de schimb originale Jungheinrich, nu beneficiați doar de o logistică perfectă, ci și de calitate și siguranță la cele mai înalte standarde. Pentru că doar un producător certificat cu experiență vastă vă poate garanta că stivuitoarele dumneavoastră își vor păstra autenticitatea. 

Avantajele pieselor de schimb Jungheinrich:

•    Timp scurt de răspuns datorită livrării expres pe timpul nopții în Europa.
•    Disponibilitate de 98 de procente a pieselor de schimb.
•    Piesele de schimb originale păstrează autenticitatea echipamentelor.
•    Mai mult de 100,000 piese de schimb originale disponibile pentru stivuitoare pe o perioadă mai mare de 10 ani.
•    Folosirea pieselor de schimb originale vă păstrează eligibilitatea în utilizarea garanției.

Picture There for you 5

Jungheinrich Service, Suport și Piese de schimb – alături de dvs.!

Stabiliți acum o consultanță personalizată.
 

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?