Stage Service de bază

Echipamente

În final, contează doar performanța logisticii dumneavoastră. Pentru a vă putea concentra în întregime pe activitate, prin pachetele noastre de service precum întreținere și reparații, ne preocupăm de flota dumneavoastră de utilaje și de echipamentele din depozit.

Pentru dumneavoastră, pachetul Full-Service care vă preia toate grijile este cea mai bună soluție sau optați pentru servicii de întreținere și reparații individualizate pentru flotă și depozit? Alegerea vă aparține. Peste 4.800 de tehnicieni de asistență clienți vă stau la dispoziție la nivel mondial. Întotdeauna, țelul este de a minimiza perioadele de pană și timpii de staționare. Și totul sub forma unor soluții integrate.

Serviciile noastre de bază cuprind managementul inteligent al bateriilor și încărcătoarelor precum și service pentru anvelope și siguranță. La acestea se adaugă activități esențiale de logistică inhouse precum revizia instalației hidraulice, cursuri de școlarizare pentru operatori și cursuri de siguranță sau servicii calificate de revizie pentru rafturi: totul pentru succesul dumneavoastră și fiabilitatea obligatorie a proceselor.

Disponibilitate operațională 100% – 0% riscuri

Adaptăm oferta noastră Full-Service la nevoile dumneavoastră și vă oferim siguranța investițiilor prin costuri calculabile cu exactitate.

Acțiuni, nu reacții

Îngrijirea și întreținerea măresc disponibilitatea stivuitoarelor dumneavoastră. Cu pachetul nostru de service aveți siguranța planificării, prin stabilirea de intervale individuale.

Sigur și planificabil

Prin schimbarea la timp și profesionistă a uleiului hidraulic și eliminarea ecologică a uleiului uzat garantați fiabilitatea pe termen lung și durata de viață a utilajelor. Experții noștri preiau aceste lucrări pentru dumneavoastră.

Încrederea este bună - controlul este obligatoriu

Vă asigurăm suportul în utilizarea stivuitoarelor și transpaleților dumneavoastră, în conformitate cu prevederile în vigoare.

Nimeni nu cunoaște mai bine decât noi interacțiunea dintre stivuitoarele Jungheinrich și anvelope.

Nu ne plac timpii de staționare

Minimizați perioadele de staționare a echipamentelor dumneavoastră: rețeaua noastră densă de unități de service și tehnicienii specializați fac posibil acest lucru.

Aveți întrebări?