0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Baterie & încărcătoare de baterie
Mereu încărcate și pregătite de utilizare

Gestionarea energiei

Service baterie, baterii de schimb și service încărcătoare de baterie: Jungheinrich oferă pachetul complet de service pentru utilajele electrice de transport în incintă. Astfel, logistica de depozit rămâne în permanență în mișcare - în mod constant.

Utilajele electrice de transport în incintă trebuie să fie mereu încărcate, pentru a putea fi utilizate în depozit la costuri eficiente. Am dezvoltat în acest sens un pachet de service cuprinzător pentru electrificarea parcului dumneavoastră de utilaje: de la pregătirea bateriilor de schimb sau de închiriat la sfaturile de întreținere, evaluarea stării prin testarea bateriilor și până la întreținerea acestora. Pachetul de service pentru încărcătoarele de baterie Jungheinrich asigură verificarea și funcționalitatea încărcătoarelor, pentru ca acestea să nu se mai defecteze în timpul ciclurilor de încărcare și să fie operaționale complet pe o perioadă îndelungată.

Avantajele dumneavoastră:

  • Competența producătorului
  • Prelungirea duratei de viață a bateriilor și a încărcătoarelor de baterie
  • Sporirea siguranței și a performanței echipamentului dumneavoastră

Service încărcătoare de baterie

Preferați și dumneavoastră soluțiile sigure?
Atunci pachetul de service de siguranță pentru încărcătoarele de baterie este exact ce aveţi nevoie!

Cu pachetul nostru de service de siguranță, în materie de respectare a normelor de protecție a muncii (UVV) și a prevederilor societăților profesionale (de ex. Prevederea DGUV 68) sunteți întotdeauna în siguranță. Deoarece, pe lângă supravegherea tehnică, preluăm și supravegherea și respectarea termenelor de verificare și a tuturor lucrărilor administrative conexe.
Folosiți avantajele controlului de funcționare conform prevederii DGUV 3 și VDE 0701/02:

  • Siguranța maximă pentru toți operatorii.
  • Respectarea conform termenelor a tuturor prevederilor.
  • Siguranța pe termen lung a investițiilor pentru echipament, baterie și încărcător.
  • Pachete de verificare.
  • Raport de verificare detaliat.

La noi găsiți încărcătorul adecvat pentru bateria dumneavoastră.

Aflați mai multe


Service baterie

Pentru o performanță constantă pe termen lung este nevoie de furnizorii corecți de energie. Cu noi sunteți mereu pe calea sigură. Fie că este vorba de o baterie de schimb sau închiriată, sau că aveți întrebări legate de întreținerea acesteia, cu noi sunteți pe mâini bune. Începând de la evaluarea stării bateriei cu ajutorul testului pentru baterie, la curățarea și până la întreținerea periodică a acesteia, oferta noastră cuprinde produsele adecvate pentru dumneavoastră.

Jungheinrich este pionier în domeniul electromobilității. Convingeți-vă și dumneavoastră de calitatea ridicată și performanța de top a bateriilor noastre. 

Aflați mai multe

Content Managementul energiei

Consiliere energetică la fața locului

La cerere, unul dintre experții noștri calificați vă elaborează un concept energetic adaptat optim la cerințele dumneavoastră. 

Pentru trecerea simplă și eficientă a flotei dumneavoastră pe baterii Li-Ion și tehnică de încărcare, unul dintre experții noștri în energie vă oferă la cerere consiliere detaliată în locația dumneavoastră. Pachetul de consiliere cuprinde, pe lângă analiza ACTUALĂ a sistemelor și proceselor existente, și crearea profilurilor energetice și a conceptelor de încărcare pentru optimizarea bilanțului energetic general. 


Consiliere individuală

Planificare, proiectare și realizare: Consilierii noștri de specialitate vă stau la dispoziție în toate fazele de implementare. De la echiparea în utilaj, până la comutarea întregii flote de echipamente cu încărcare intermediară și funcționare în mai multe schimburi de lucru, vă oferim o soluție individuală. Profitați de puterea globală a tehnologiei noastre Li-Ion. Convingeți-vă. 

În acest scop vă consiliem cu plăcere.


Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE


Aveți întrebări?