Stage Piese de schimb originale

Piese de schimb originale

Originalul garantează siguranța

Doar piesele de schimb originale încorporează competența producătorului

Pentru service, Jungheinrich utilizează exclusiv piese de schimb originale. Deoarece prin interconectarea optimă a tuturor componentelor, piesele de schimb originale garantează fiabilitatea maximă și menținerea în timp a valorii.

Originalul primește drept de garanție

Jungheinrich garantează calitatea certificată

Doar o piesă de schimb originală de la Jungheinrich îndeplinește cerințele de calitate referitoare la utilaj și material. Utilizarea componentelor achiziționate separat poate duce la accidente grave și la perioade de pană costisitoare.

Originalul vine la noapte

Jungheinrich vă oferă o disponibilitate a pieselor de schimb valabilă la nivel mondial, de 98%.

Stivuitorul dumneavoastră s-a defectat și aveți nevoie de piesa de schimb nu azi, ci chiar ieri? Prin sistemul de livrare expres pe timpul nopții, piesele de schimb Jungheinrich sunt livrate direct în autovehiculul de asistență tehnică al tehnicianului de service și ajung la dumneavoastră în dimineața următoare.Mergeți la sigur cu componentele originale

Stivuitorul dumneavoastră poate atinge performanța maximă doar cu rolele și roțile originale de la Jungheinrich. Aveți încredere în expertiza producătorului. Vă oferim o gamă variată de role și roți, adecvate pentru orice stivuitor.

Piese de schimb originale

Noile norme de siguranță, procesele de depozitare și logistice modificate sau prevederile legale determină adeseori modificarea cerințelor în ceea ce privește motostivuitoarele și perifericele pentru depozit. Adeseori, chiar și opțiunile de accesorii simple contribuie la refacerea stării necesare. 

Putere electrică pentru parcul de utilaje

Putere completă pentru logistica de depozit: Jungheinrich oferă pachetul perfect de service pentru utilajele electrice de transport în incintă. Service baterie, baterii de schimb și service încărcătoare - astfel, procesele sunt mereu în mișcare și acest lucru se simte. Găsiți informații aici. 

La doar un click distanță.

Comandați piesele noastre de schimb originale fără efort și comod cu Jungheinrich Parts Online.

Doriți să aflați mai multe despre piesele de schimb originale Jungheinrich? Contactați-ne acum.

Aveți întrebări?