Service_Technician_Action
Accesorii originale și echipări ulterioare

Echipare ulterioară/Accesorii

Noile norme de siguranță, procesele de depozitare și logistice modificate sau prevederile legale determină adeseori modificarea cerințelor în ceea ce privește motostivuitoarele și perifericele pentru depozit. Adeseori, chiar și opțiunile de accesorii simple contribuie la refacerea stării necesare. 

Avantajele dumneavoastră:

  • Competența producătorului
  • Gamă variată de produse - mereu adecvate pentru cerințele dumneavoastră individuale
  • Creșterea productivității și mărirea siguranței în depozit

Echipări ulterioare originale de la Jungheinrich

Cerințele în ceea ce privește un utilaj de transport în incintă se modifică frecvent în cadrul ciclului său de viață. Motivele pot fi domeniile diferite de utilizare a stivuitorului, noile cerințe legate de siguranța muncii sau prevederile legale. De asemenea, creșterea productivității și a eficienței dau adeseori impulsuri pentru optimizarea sau adaptarea proceselor de lucru.

În numeroase cazuri, chiar și echipările ulterioare simple aduse stivuitoarelor și depozitului contribuie rapid și fără transformări costisitoare la îndeplinirea noilor cerințe. La echipările ulterioare individuale este disponibil de fiecare dată un tehnician calificat de service din partea Jungheinrich, care dotează și întreaga zonă de depozitare în mod corespunzător, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cu ajutorul echipărilor ulterioare originale de la Jungheinrich vă susținem de fiecare dată pentru a face față provocărilor și pentru a vă adapta nevoilor individuale. 

Aflați mai multe despre accesoriile originale și echipările ulterioare de la Jungheinrich. Contactați-ne acum.

Echipare ulterioară Litiu-Ion

În calitate de pionier în domeniul logisticii inhouse, cu departament propriu de cercetare, dezvoltare și producție baterii, Jungheinrich vă oferă competența integrată în domeniul tehnologiei Litiu-Ion.
Echipați-vă acum stivuitorul cu baterii Li-Ion și îmbunătățiți-vă timpii de funcționare cu o eficiență energetică maximă.

Bateriile noastre Li-Ion oferă o eficiență energetică enormă cu o durată de viață îndelungată.

Aflați mai multeAveți întrebări?