0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Services 2020

Servicii

„Se face!”, obișnuia să spună fondatorul firmei, Dr. Friedrich Jungheinrich. Până în zilele noastre, cultura corporativă și dreptul la service se regăsesc în această expresie: numai cine se apucă de treabă își asumă răspunderea - pentru clienții săi dar și pentru sine. 

Parteneriatul autentic și loialitatea, acestea au fost principiile pe care Dr. Friedrich Jungheinrich a clădit această companie. Aceste valori sunt valabile și au prioritate și astăzi. Indiferent că e vorba de clienți, furnizori sau angajați: Jungheinrich se bazează pe relații îndelungate, durabile și oneste. Acestea sunt susținute de un spectru amplu de produse și soluții de service, din care puteți alege în mod flexibil și individual. 

În prezent, asigurăm un grad de service de 98% și astfel stabilim un criteriu de referință în domeniul nostru. Rețeaua noastră mondială de service cuprinde peste 5,400 de tehnicieni calificați pentru asistență clienți. Astfel, putem să intervenim la locația dumneavoastră în cel mai scurt timp, oriunde.

Pe lângă serviciile de asistență pentru echipamente și sisteme vă oferim suport și consiliere la analiza și optimizarea cerințelor logistice (de exemplu la fluxul de mărfuri, managementul flotei sau sistemul de depozitare). La fel de importante pentru noi sunt mediul de lucru și sarcinile angajaților. Am conceput în acest scop programe cuprinzătoare de instruire, în care am încorporat toată experiența noastră și competența în materie de soluții. Acestea cuprind cursurile de instruire pentru operatori și selectori de comenzi, managementul corect al bateriei și merg până la trainingul de siguranță.

De un lucru puteți fi siguri: indiferent dacă sunteți o companie mare sau mică, Jungheinrich vă oferă exact produsul de service de care aveți nevoie pentru a avea succes. Și aceasta oriunde în lume, la aceeași calitate de top.

Stage Forklift Service

Nu pierdem timpul.

Service stivuitoare.

Vă ușurăm munca! Timpul pierdut și cheltuielile suplimentare de service sunt acum de domeniul trecutului, pentru că noi vă asigurăm de buna funcționare a utilajelor dumneavoastră, fie că sunt stivuitoare Jungheinrich sau produse de alte brand-uri. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar unul din cei 5,400 tehnicieni mobili Jungheinrich va fi în drum către depozitul dumneavoastră, pentru a vă oferi servicii de calitate superioară. 

Avantaje:

  • Tehnicienii noștri specializați vor elimina rapid erorile date de stivuitoare.
  • Timpul de așteptare pentru rezolvarea solicitărilor este minim, datorită livrării rapide a pieselor de schimb originale.
  • Rețeaua globală Jungheinrich Service este cunoscută pentru eficiență în cel mai scurt timp.
  • Disponibilitatea echipamentelor dumneavoastră la randament maxim datorită unui service periodic de întreținere.
  • Service premium service cu expertiza fabricantului.

În timp ce răspundem rapid la solicitările dumneavoastră de intervenție, suntem atenți ca toate echipamentele pe care le aveți în depozit să funcționeze în permanență conform standardelor. Vă oferim mentenanță periodică pentru a prelungi viața stivuitoarelor, disponibilitatea acestora și pentru a garanta siguranța în depozit. De asemenea, ne ocupăm de toate verificările de siguranță impuse și vă sprijinim în protejarea investițiilor pe termen lung. În acest fel, vă garantăm desfășurarea activităților dumneavoastră cu zero riscuri și un parteneriat complet, de la întreținerea echipamentelor, la expertiza specialiștilor în sisteme de rafturi.

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru unul din pachetele noastre de service. Sau, mai simplu, alegeți un pachet full service, pe care îl putem customiza după cum doriți, iar astfel puteți păstra o evidență mai clară a costurilor și a intervențiilor.

Stage Servicii

Vă asigurăm de buna desfășurare a activităților.

Piese de schimb originale Jungheinrich.

365 de zile pe an, echipa Jungheinrich face tot posibilul să asigure echipamentele de piese de schimb originale, pe întreg globul. Centrul de piese de schimb din Kaltenkirchen, situat în apropierea orașului Hamburg, este inima rețelei logistice globale. Procesele logistice optimizate și o rețea globală de distribuție garantează livrarea rapidă a pieselor de schimb la orice locație. În general, rezervăm mai mult de 100,000 piese de schimb originale pentru stivuitoare pe o perioadă mai mare de 10 ani. 

În Europa, livrarea produselor se face pe timpul nopții. Piesele de schimb originale Jungheinrich sunt livrate direct tehnicienilor pe timpul nopții, ca aceștia să fie gata de intervenție la primele ore ale dimineții. Astfel, sistemul logistic dezvoltat de noi conferă disponibilitate de 98 de procente a pieselor de schimb și răspuns rapid la solicitările dumneavoastră. 

Avantaje:

  • Disponibilitate de 98 de procente a pieselor de schimb.
  • Timp scurt de răspuns datorită livrării express pe timpul nopții în Europe.
  • Piesele de schimb originale păstrează autenticitatea echipamentelor.
  • Mai mult de 100,000 piese de schimb originale disponibile pentru stivuitoare pe o perioadă mai mare de 10 ani.
  • Folosirea pieselor de schimb originale vă păstrează eligibilitatea în utilizarea garanției.

Atunci când optați pentru piese de schimb originale Jungheinrich nu beneficiați doar de o logistică perfectă, ci și de calitate și siguranță la cele mai înalte standarde. Pentru că doar un producător certificat cu experiență vastă vă poate garanta că stivuitoarele dumneavoastră își vor păstra autenticitatea. 


Vă suntem alături pentru o bună desfășurare a activităților dumneavoastră.

Jungheinrich Service vă oferă o gamă completă de servicii de la o singură sursă. Aflați totul despre serviciile noastre aici. 

Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune soluții.

Contactați-ne acum!

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?