0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sănătate & siguranță

Soluțiile de siguranță Jungheinrich

Protecția de 360 grade de la Jungheinrich.
Acolo unde oamenii și utilajele conlucrează, siguranța joacă un rol special. Nu doar în domeniile individuale, ci și cu o privire cuprinzătoare asupra întregului mediu de depozitare. De aceea, vă oferim numeroase soluții, produse și servicii care sporesc semnificativ siguranța proceselor dumneavoastră de logistică inhouse. Deoarece mai multă siguranță înseamnă totodată randament sporit și costuri reduse.

Content Sănătate : Siguranța Protejați în toate zonele depozitului.

Cu protecția de 360 de grade de la Jungheinrich acoperiți cele cinci zone de pericol din depozit: Soluțiile noastre de siguranță vă protejează angajații, mărfurile și echipamentele din depozit precum și utilajele și datele împotriva accidentelor și utilizării abuzive. Vă ajutăm să recunoașteți pericolele înainte ca ceva să se întâmple și ne preocupăm ca în viitor, siguranța în depozit să rămână o prioritate.

Consiliere competentă de siguranță

Complexitatea în creștere și dinamica sporită în procesele de depozitare generează un potențial de pericol sporit la activitatea în depozit. Cu SAFEwalk de la Jungheinrich vă îmbunătățiți radical nivelul de siguranță în depozit – astfel vă reduceți costurile și vă protejați resursele în companie.

Progres prin siguranță

Protecția persoanelor este obligatorie. Vă oferim opțiuni variate pentru echipamente care să protejeze angajații optim împotriva coliziunilor și altor accidente. În plus, designul ergonomic al utilajelor diminuează presiunea pe termen lung protejând sănătatea operatorului.

Mărfurile dumneavoastră și integritatea acestora reprezintă o bază importantă pentru succesul companiei. Numeroasele noastre sisteme de asistență vă permit protejarea optimă a acestora și garantarea productivității și a siguranței la livrare. Astfel economisiți timp și costuri. 

Echipamentele de depozitare deteriorate prezintă riscuri pentru angajații, utilajele și bunurile depozitate. Pentru a vă asigura siguranța în depozite și a preveni daunele costisitoare, experții noștri vă asigură că sunt eliminate orice riscuri calculabile.

Pentru a garanta disponibilitatea pe termen lung a echipamentelor dumneavoastră nu e nevoie doar de întreținerea periodică și de reparații. Evitarea accidentelor și a daunelor produse prin violență reprezintă un aspect important legat de protejarea utilajelor dumneavoastră.

Pentru protejarea datelor prețioase ale companiei și a informațiilor împotriva utilizării abuzive și a pierderii, vă oferim soluțiile noastre de securitate certificate. Totodată, experții noștri IT calificați vă asigură că produsele sunt adaptate perfect la cerințele companiei dumneavoastră.

Aveți întrebări?