0040 244 700 702 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Protecția persoanelor 2
Progres prin siguranță

Siguranța personalului

Protecția persoanelor este obligatorie. Vă oferim opțiuni variate pentru echipamente, care să protejeze angajații împotriva coliziunilor și altor accidente. În plus, designul ergonomic al utilajelor noastre diminuează presiunea pe termen lung, protejând sănătatea operatorului.

Content Protecția persoanelor 1

Identificarea persoanelor la Jungheinrich

Pentru a avea mereu situația sub control.

Camera de deplasare în marșarier cu identificarea persoanelor este un sistem inteligent de asistență în deplasare, care împiedică ciocnirile între persoane și stivuitoarele cu furcă. La deplasarea în marșarier, sistemul scanează cu ajutorul camerelor stereo zona de pericol și identifică nu doar obstacolele, ci poate diferenția între obiecte și persoane. De îndată ce o persoană se află în imediata apropiere în spatele stivuitorului, sistemul activează atât semnalele de avertizare optice cât și acustice. Astfel, șoferul are mereu situația sub control și poate reacționa la timp.

Avantajul dumneavoastră ca și client:

  • Evitarea accidentelor soldate cu vătămări corporale
  • Diminuarea presiunii pentru operator
  • Poate fi echipat simplu și nu necesită întreținere

Contactați-ne acum!

Protecția persoanelor

Școlarizarea operatorilor

Operatorii necalificați prestează adesea activități necalificate. Mai cu seamă în cazul unor accidente, acest lucru poate fi foarte costisitor și atrage consecințe grave. Jungheinrich vă poate proteja eficient.

Prin școlarizarea operatorilor, în deplină conformitate cu cerințele normelor de protecție a muncii DGUV 308-001 și ale regulamentului de protecție a muncii DGUV 68. Printr-o școlarizare a operatorilor care este certificată suplimentar de SGS (Société Générale de Surveillance).
Pe scurt: printr-o școlarizare a operatorilor care oferă operatorilor și utilizatorului maximum de siguranță.

Informați-vă despre programele noastre de școlarizare a operatorilor.

Școlarizare de bază

Cu noi vă deplasați în siguranță

Un operator instruit în conformitate cu directivele asociației profesionale contribuie la creșterea siguranței în exploatare și utilizează un stivuitor în mod mai eficient. Prin școlarizarea operatorilor Jungheinrich, calea directă spre calificare și spre respectarea tuturor reglementărilor și prevederilor asigură obținerea permisului de operator.
Pentru informații referitoare la conținuturi și datele de desfășurare a școlarizărilor pentru operatori, vă rugăm să luați legătura direct cu filiala dumneavoastră.
Școlarizările Jungheinrich pentru operatori au loc la filiala noastră sau – la cerere – și la sediul dumneavoastră.

Școlarizare pentru selectarea de comenzi

Această școlarizare oferă calificare doar pentru operarea selectoarelor orizontale.

Școlarizare pentru culoare înguste

Școlarizarea oferă calificare pentru operarea stivuitoarelor pentru rafturi înalte și corespunde nivelului 2 conform principiului DGUV 308-001. Condiția obligatorie este deținerea unui permis de operator nivelul 1.

Instruire de siguranță

Chiar și operatorii de stivuitoare experimentați fac din când în când greșeli. De aceea, în conformitate cu prevederile asociației profesionale (directiva DGUV 1/§4) este necesară o instruire anuală. Pentru acest cerc de participanți oferim un program de instruire consecutivă conceput special. Cunoștințele sunt împrospătate cu exemple practice și sunt oferite indicații valoroase pentru îmbunătățirea siguranței.
 

Aici găsiți mai multe informații despre produsele noastre de protejare a persoanelor:

Contactați-ne pentru oferta individuală:

Stage Dividende

Vă rugăm să ne contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?