+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Stivuitoare automatizate pentru rafturi înalte
Elementul cheie în depozitele pe culoare înguste

Echipamente automate pentru culoare înguste

Stivuitoarele noastre automatizate pentru rafturi înalte sunt elementul cheie în depozitele pe culoare înguste, care cuprind de asemenea rafturi, software și sistemele de alimentare ca de exemplu tehnologia de transport. Integrate perfect, ele își fac treaba eficient și sigur, 24/7.

Performanțe maxime în depozit - permanent.

Dacă optați pentru unul sau mai multe echipamente automatizate de transport pe baza unui stivuitor pentru rafturi înalte, depozitul dumneavoastră va beneficia de maximum de disponibilitate, eficiență și performanță. Conductorii cu frecvență multiplă și transponderele din pardoseală asigură orientarea eficientă pe culoar. Pentru utilizarea 24/7, este posibilă alimentarea cu energie a stivuitoarelor automatizate pentru rafturi înalte de la șinele de curent de pe rafturi. 

Bazat pe tehnologia echipamentelor de serie

Baza pentru stivuitoarele noastre automatizate pentru rafturi înalte o reprezintă echipamentele noastre de serie. Aceste utilaje standard consacrate în practică și cu calități recunoscute sunt completate cu componente automate corespunzătoare. Rezultatul îl reprezintă utilajele de transport fără operator sigure şi eficiente (FTF) pentru sarcinile de depozitare la înălţimi mari de ridicare. 

Posibilitate de automatizare treptată

Puteți automatiza treptat echipamentele manuale existente, echipând astfel pentru viitor
depozitul dumneavoastră cu culoare înguste. La semi-automatizare, împreună cu sistemul premiat warehouseNAVIGATION obțineți o creștere a capacității de transfer de 25%.
Acest sistem descarcă operatorii și asigură sosirea și poziționarea cu exactitate la locul de depozitare.
În regimul complet automat, stivuitorul automatizat pentru rafturi înalte se deplasează autonom pe culoarele depozitului și execută în mod fiabil sarcinile de transport și depozitare atribuite. 


Aveți întrebări?