+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Furnizor de sistem
Logistică inteligentă inhouse

Furnizor de sisteme logistice

Pe baza cunoștințelor cuprinzătoare despre procese, dezvoltăm sistemul logistic în funcție de nevoile dumneavoastră, independent de gradul de automatizare. Și astfel, împreună ridicăm eficiența și productivitatea la un nivel complet nou.

Creșterea sistematică a eficienței și a productivității

Înțelegem logistica inhouse inteligentă ca cel mai bun exemplu de conlucrare între om, utilaj, software și mediul de depozitare individual. Puteți profita de acestea fie că sunteți o companie mică și mijlocie, fie o companie globală cu platforme de depozitare complexe și un grad ridicat de automatizare. Deoarece atunci când eficiența și productivitatea sunt abordate sistematic, cu vedere asupra întregului sistem, rezultă potențiale complet noi. Astfel, soluția adecvată nu trebuie să se regăsească întotdeauna în automatizare. Organizăm fluxul de mărfuri sau de materiale din depozitul dumneavoastră într-o manieră personalizată: pe bază de procese manuale, semi-automatizate sau automatizate complet - exact așa cum aveți nevoie.

"Nu este doar despre eficiență, ci și despre sustenabilitate."

Sistemele de depozitare de primă clasă rezultă din parteneriate

În proiectul dumneavoastră bazați-vă pe un partener competent, concepte sustenabile pentru o soluție inteligentă, precum și pe servicii și asistență de primă clasă. Vă suntem alături pe acest drum de la prima consiliere referitoare la fluxul de mărfuri, până la planificare logistică și proiectare și mai departe, până la realizarea instalației de depozitare. În calitate de contractor general, vă acompaniem în acest proces prin intermediul unui consilier personal, care coordonează toate entitățile implicate și menține în permanență pentru dumneavoastră o imagine de ansamblu. Iar după încheierea cu succes a proiectului, vă puteți baza pe programul nostru cuprinzător After Sales, cu o rețea concentrată de tehnicieni din serviciul de asistență clienți la nivel mondial - pentru ca instalația să rămână mereu pe calea succesului și adaptată pentru viitor.

Calitate și fiabilitate

Jungheinrich dispune de experiențe unice la nivel mondial în ceea ce privește sistemele logistice și deține un portofoliu cuprinzător de produse. De la transpaleți la stivuitoare pentru rafturi înalte și până la dispozitivele de deservire a rafturilor și tehnică de transport. Și pentru a garanta calitatea și fiabilitatea soluțiilor noastre, nu externalizăm producția componentelor decisive pentru logistica inhouse și serviciile de asistență aferente. Astfel, vă putem susține pe termen lung cu certitudine și fără compromisuri pentru a vă atinge obiectivele companiei.

"Automatizarea stimulează eficiența."

Soluții de automatizare - la fel de personalizate ca depozitul dumneavoastră

Într-o lume digitalizată, în care ritmul este din ce în ce mai alert, iar viteza de deplasare a mărfurilor crește razant, o coregrafie coordonată a depozitului este decisivă pentru succes. Împreună cu dumneavoastră găsim gradul corect de automatizare și componentele optime. În calitate de partener pentru automatizare, vă însoțim pas cu pas, de la prima idee până la punerea în funcțiune și mai departe la extinderile depozitului și service.

În 3 pași spre soluția de automatizare personalizată.

Aflați mai multe

Stage Service de proiect

Calea sistematică spre creșterea eficienței

Pentru mai multe informații despre sistemele logistice Jungheinrich, specialiștii noștri vă stau la dispoziție:

 

Aveți întrebări?