+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Depozit automat de paleți
Depozitarea bunurilor de mici dimensiuni

Depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni

În depozitul automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) viteza și precizia în condiții de eficiență energetică surclasează fiabilitatea. Sistemul de rafturi, software-ul, tehnica de transport conectată și aparatul de deservire a rafturilor sunt într-un ansamblu perfect. 

Depozitare eficientă a bunurilor de mici dimensiuni

Cu un depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) de la Jungheinrich și dispozitivul nostru de deservire a rafturilor ca element central al instalației obțineți valori de performanță optime: timpi de acces reduși, performanță sporită, utilizarea optimă a spațiului. Pe această bază, AKL este dimensionat individual, în funcție de cerințele dumneavoastră. Astfel, se creează sistematic spațiu pentru depozitarea economică și foarte dinamică a bunurilor de mici dimensiuni în recipiente, cutii de carton sau tăvi. Execuția se realizează în aplicații cu unul sau mai multe nivele de profunzime, de exemplu ca depozit de piese de schimb, de selectare a comenzilor sau depozit tampon sau distribuție.

Cu cadență spre randamentul maxim

Un depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni de la Jungheinrich utilizează la maximum înălțimea de până la 25 m a încăperilor. Mărfurile dumneavoastră sunt introduse și scoase din depozit la alegere pe suporturi unghiulare sau polițe. Pentru cadența de plasare și scoatere din depozit sunt responsabile dispozitivele noastre de deservire a rafturilor cu viteze de deplasare de până la 6 m/s și accelerări de până la 5,3 m/s². Aparatele de înalt randament își folosesc întreaga capacitate fără probleme în regimul de funcționare în mai multe schimburi de lucru (24/7). Complet automat și absolut de încredere.

Cea mai bună soluție pentru cerințele dumneavoastră 

Depozitele automate pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) sunt la fel de individuale ca cerințele dumneavoastră. În funcție de numeroși factori, rezolvăm de aici cele mai variate problematici. Pentru a găsi soluția optimă pentru cerințele dumneavoastră, analizăm împreună cu dumneavoastră structurile de mărfuri și de transport precum și derularea proceselor și elaborăm conceptul de depozitare adecvat nevoilor dumneavoastră.

Dispozitive de deservire a rafturilor din noua generație 

Dispozitivele noastre inteligente de deservire a rafturilor asigură viteza maximă și precizia în depozitul automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL), obținând valori remarcabile de performanță. Grație structurii ușoare și a construcției inovatoare cu dimensiuni de contact extrem de reduse, volumul disponibil poate fi utilizat optim. Energia de frânare este salvată în aparat în așa numitele SuperCaps și este recirculată în sistemul de acționare pentru următoarele procese de accelerare. Conceptul modular al construcției permite în plus o adaptare flexibilă a instalației la cerințele individuale ale depozitului.


Aveți întrebări?