0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Depozit automat de paleți

Depozite automate pentru cutii

În depozitul automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) viteza și precizia în condiții de eficiență energetică surclasează fiabilitatea. Sistemul de rafturi, software-ul, tehnica de transport conectată și dispozitivul de deservire a rafturilor sunt îmbinate într-un ansamblu perfect. 

Soluții curajoase cu o capacitate ridicată de transfer și utilizarea optimă a spațiului

Depozitarea eficientă a bunurilor de mici dimensiuni este la fel de bună ca procesele aferente și indicatorii de performanță rezultați. E nevoie de timpi de acces cât mai reduși, performanță ridicată și utilizarea optimă a spațiului, precum și accesul direct la orice articol? Depozitele automate pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) sunt concepute pentru depozitarea într-un spațiu cât mai redus a bunurilor de mici dimensiuni în rezervoare, cutii sau tăvi. În acest sistem, mărfurile dumneavoastră sunt depozitate pe suporturi unghiulare sau polițe - cu utilizarea întregii înălțimi a spațiului de până la 25 de metri. Portanța acestora este de până la 300 de kilograme. 

Depozite automate pentru bunuri de mici dimensiuni - pentru o gamă variată de aplicații

Depozitarea bunurilor de mici dimensiuni în AKL poate fi realizată pentru dumneavoastră în variante cu un singur rând sau mai multe rânduri în adâncime, pentru depozite de piese de schimb, selectare de comenzi și depozite tampon precum și ca depozite și centre de distribuție. AKL pot fi dimensionate pentru funcționarea la temperatură normală dar și ca depozite climatizate sau frigorifice până la –30°.

Cea mai bună soluție pentru cerințele dumneavoastră 

Depozitele automate pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) sunt la fel de individuale ca cerințele dumneavoastră. În funcție de numeroși factori, rezolvăm de aici cele mai variate problematici. Pentru a găsi soluția optimă pentru cerințele dumneavoastră, analizăm împreună cu dumneavoastră structurile de mărfuri și de transport precum și derularea proceselor și elaborăm conceptul de depozitare adecvat nevoilor dumneavoastră.

Dispozitive de deservire a rafturilor din noua generație 

Dispozitivele noastre inteligente de deservire a rafturilor asigură viteza maximă și precizia în depozitul automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL), obținând valori remarcabile de performanță. Grație structurii ușoare și a construcției inovatoare cu dimensiuni de contact extrem de reduse, volumul disponibil poate fi utilizat optim. Energia de frânare este salvată în aparat în așa numitele SuperCaps și este recirculată în sistemul de acționare pentru următoarele procese de accelerare. Conceptul modular al construcției permite în plus o adaptare flexibilă a instalației la cerințele individuale ale depozitului dumneavoastră.

Aveți întrebări?