0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Miniload

Dispozitive de deservire a rafturilor pentru cutii

Durate reduse ale ciclurilor, accesul direct la fiecare articol alături de capacitatea ridicată de transfer și utilizarea optimă a spațiului: depozitele noastre automate pentru bunuri de mici dimensiuni sunt soluția pentru depozitarea pieselor mici cu număr ridicat, în condiții de exigență sporită în ceea ce privește rata de procesare a mărfurilor. 

Depozitare eficientă a bunurilor de mici dimensiuni cu sistem

Cu un depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni (AKL) de la Jungheinrich și dispozitivul nostru de deservire a rafturilor ca element central al instalației obțineți valori de performanță optime: timpi de acces reduși, performanță sporită, utilizarea optimă a spațiului. Pe această bază, AKL este dimensionat individual în funcție de cerințele dumneavoastră. Astfel, se creează sistematic spațiu pentru depozitarea economică și foarte dinamică a bunurilor de mici dimensiuni în recipiente, cutii de carton sau tăvi. Execuția se realizează în aplicații cu unul sau mai multe nivele de profunzime, de exemplu ca depozit de piese de schimb, de selectare a comenzilor, depozit tampon sau de distribuție.

Cu cadență spre randamentul maxim

Un depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni de la Jungheinrich utilizează la maximum înălțimea de până la 25 m a încăperilor. Mărfurile dumneavoastră sunt introduse și scoase din depozit la alegere pe suporturi unghiulare sau polițe. Pentru cadența de plasare și scoatere din depozit sunt responsabile dispozitivele noastre de deservire a rafturilor cu viteze de deplasare de până la 6 m/s și accelerări de până la 5,3 m/s². Aparatele de înalt randament își folosesc întreaga capacitate fără probleme în regimul de funcționare în mai multe schimburi de lucru (24/7). Complet automat și absolut de încredere.

Obțineți eficiența energetică în mod inteligent: SuperCaps

SuperCaps sunt parte integrantă a configurației de acționare a dispozitivelor noastre de deservire a rafturilor pentru bunuri de mici dimensiuni. Ele permit un management al energiei extrem de inteligent și economic: Energia acţiunilor de frânare este stocată în utilaj prin intermediul SuperCaps şi realimentată în sistemul de acţionare pentru viitoare accelerări. Se diminuează astfel puterea conectată şi consumată şi totodată se reduc semnificativ cheltuielile operaţionale. 

Construcție inovatoare cu numeroase avantaje

Noua noastră generație de dispozitive de deservire a rafturilor pentru bunuri de mici dimensiuni convinge și prin construcția inovatoare: Construcția ușoară consecventă economisește energie, iar designul modular al catargului permite o scalare flexibilă a dispozitivului de deservire a rafturilor. Conceptul inovator de șine de deplasare cu motorul de acționare Omega integrat în piciorul catargului permite cea mai redusă dimensiune de contact din clasa sa și astfel utilizarea optimă a spațiului.

AUTOMATIZARE DE SUCCES

Realizați o automatizare de succes cu partenerul corect. În calitate de partener competent pentru automatizare planificăm și realizăm sistemul logistic adaptat nevoilor dumneavoastră, prin care sporiți automat rentabilitatea economică a depozitului dumneavoastră.

Would you like to raise the efficiency of your warehouse to a new level?


Aveți întrebări?