0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Depozit automat pentru bunuri de mici dimensiuni

Depozite automate pentru paleţi

Cicluri de comandă scurte, mărimi reduse ale loturilor, timpi de livrare reduși: depozitele automate răspund cerințelor în continuă creștere ale pieței. Avantajul dumneavoastră: performanță sporită, rapiditate și siguranță în fluxul de mărfuri și manevrarea mai multor suporturi pentru încărcături.

Creșterea performanței în depozitele de paleți automate

Viteza și eficiența sunt decisive atunci când vă doriți să obțineți capacitatea maximă de transfer a mărfurilor. Depozitele de paleți automate își etalează întotdeauna punctele forte atunci când, la funcționarea în mai multe schimburi de lucru (până la 24/7) și/sau pe un spațiu limitat se depozitează și se transferă un număr ridicat de articole. Sistem de rafturi, software și toate aparatele utilizate trebuie să lucreze într-un ansamblu perfect. De aceea, planificarea și realizarea depozitului de paleți automat trebuie realizate de către un expert experimentat precum Jungheinrich.

Utilizarea spațiului la cel mai înalt nivel

Depozitele de paleți automate pot fi realizate ca depozite încorporate sau ca depozite autonome tip siloz, cu o înălțime de până la 45 m. Gradul de exploatare a spațiului este astfel foarte ridicat. Locurile de parcare pentru paleți, containere cu gratii și sisteme suport individuale pot prelua încărcături de până la 7,5 t. În variantele de execuție cu unul, două sau mai multe niveluri de profunzime, aceste depozite sunt adecvate pentru aproape toate tipurile de mărfuri. Ca depozit la temperatură normală, ca depozit climatizat sau ca depozit frigorific până la –35 °C.

Automatizarea de precizie a proceselor de logistică inhouse 

Soluțiile de automatizare care funcționează cu precizie și fiabil în cadrul modelului dumneavoastră de afaceri nu susțin doar gradul de satisfacție al clienților, ci se remarcă prin următoarele: prin caracterul scalabil, investițiile dumneavoastră sunt asigurate. Astfel, sunteți pregătit pentru viitoarele provocări. Iar când raportul costuri-avantaje este corect la automatizare, amortizarea investiției (ROI) este mai rapidă. Vă invităm la o discuție, pentru a afla ce soluție de automatizări se potrivește cel mai bine cu dumneavoastră și cu obiectivele pe termen lung.

Stivuitor pentru rafturi înalte: elementul cheie în depozitul de paleți automat

La baza stivuitoarelor noastre automatizate pentru rafturi înalte se află utilajele în serie, testate în practică, echipate cu componente corespunzătoare de automatizare și siguranță. De aici au rezultat echipamentele fiabile și eficiente de transport fără operator (FTF) pentru activități de depozitare la înălțimi de ridicare de până la 13 m. Stivuitoarele automate conferă depozitului dumneavoastră de paleți maximum de disponibilitate, eficiență și performanță. Pentru utilizarea 24/7, este posibilă alimentarea cu energie de la șinele de curent de pe rafturi. 

Dispozitive de deservire a rafturilor: highspeed în depozitul de paleți automat

Dispozitivele speciale pentru deservirea rafturilor cu viteză ridicată asigură în depozitele de paleți automate o cadență alertă la plasarea și scoaterea din depozit a mărfurilor, cu capacități portante de până la 7 t. Totodată, sunt disponibile diverse mijloace de preluare a sarcinilor pentru diverse adâncimi ale locurilor de depozitare. Pentru a exploata la maximum capacitățile de depozitare, pot fi utilizate dispozitive de deservire a rafturilor cu deplasare în curbe, care deservesc simultan mai multe trasee. În cazul creșterii cerinţelor în ceea ce priveşte capacitatea de transfer, pot fi integrate noi utilaje în sistemul de depozit existent. 

Aveți întrebări?