+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage RBG Depozit cu rafturi înalte
Cu cadență spre capacitatea de transfer maximă

Dispozitive de deservire a rafturilor pentru paleți

Viteza ridicată, precizia la intrare și scoaterea din depozit sunt esențiale în depozitul de paleți automat. Doar cu aparate adaptate optim depozitului dumneavoastră se obține cea mai mare capacitate de transfer cu exploatarea la maximum a spațiului.

Creșterea performanței în depozitele de paleți automate

Viteza și eficiența sunt decisive atunci când vă doriți să obțineți capacitatea maximă de transfer a mărfurilor. Depozitele de paleți automate își etalează întotdeauna punctele forte atunci când, la funcționarea în mai multe schimburi de lucru (până la 24/7) și/sau pe un spațiu limitat se depozitează și se transferă un număr ridicat de articole. Sistem de rafturi, software și toate aparatele utilizate trebuie să lucreze într-un ansamblu perfect. De aceea, planificarea și realizarea depozitului de paleți automat trebuie realizate de către un expert precum Jungheinrich.

Utilizarea spațiului la cel mai înalt nivel

Depozitele de paleți automate pot fi realizate ca depozite încorporate sau ca depozite autonome tip siloz, cu o înălțime de până la 45 m. Gradul de exploatare a spațiului este astfel foarte ridicat. Locurile de parcare pentru paleți, containere cu gratii și sisteme suport individuale pot prelua încărcături de până la 7,5 t. În variantele de execuție cu unul, două sau mai multe niveluri de profunzime, aceste depozite sunt adecvate pentru aproape toate tipurile de mărfuri. Ca depozit la temperatură normală, ca depozit climatizat sau ca depozit frigorific până la –35 °C.

E rândul transferului de mărfuri 

Dispozitivele speciale de deservire a rafturilor cu viteză ridicată asigură în depozitul de paleți automat ritmul necesar la plasarea și scoaterea din depozit a mărfurilor dumneavoastră. Cu o capacitate portantă de până la 7,5 t, acestea se deplasează rapid și precis – menținând totodată eficiența energetică maximă. Astfel, dispozitivele de deservire a rafturilor obțin randamentul optim din depozitul dumneavoastră de paleți automat.

Scalare inclusă: dispozitive de deservire a rafturilor cu capacitate de manevrare în curbă

În timp ce dispozitivele de deservire a rafturilor limitate la circulaţia în culoar se deplasează numai în acelaşi culoar, cele care prezintă capacitate de manevrare în curbă deservesc mai multe culoare simultan: este exploatată întreaga capacitate de depozitare. Pentru o mai mare capacitate de transfer, pot fi integrate mai multe aparate în sistemul de depozitare. Sistemul de schimbare a culoarului garantează astfel comutarea rapidă și sigură a controlerului. Costurile pentru elementele de supraveghere, mecanismele de poziționare, echipamentele de siguranță sau aparatele ajutătoare pentru schimbarea șinelor sunt eliminate.

Planificarea și realizarea depozitului de paleți automat, ca soluție integrată

Indiferent că e vorba de intrarea/ieșirea mărfurilor, sisteme de rafturi, diverse stații sau instalații de transport: analizăm împreună cu dumneavoastră, în prealabil, structurile individuale de transport, găsim soluțiile adecvate pentru optimizarea proceselor și planificăm împreună utilizarea optimă a depozitului de paleți automat. 


Aveți întrebări?