+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Tehnică de transport a rezervoarelor
Principiul modular inteligent

Sisteme de transport al cutiilor

Aceasta este cheia către automatizarea inteligentă a depozitului, dinamica maximă și structurarea integrativă a proceselor: tehnica automată de transport al rezervoarelor. În legătură cu sistemul de administrare a depozitului Jungheinrich WMS, ridicați fluxul de mărfuri la un nivel superior. 

Transportul rezervoarelor, cutiilor de carton, tăvilor și produselor de maxim 50 kg

Totul pentru fluxul de mărfuri: tehnica revoluționară de transport al cutiilor de carton și rezervoarelor deschide drumul către automatizarea inovatoare a depozitului, spre integrarea mașinilor și spre conectarea la procese logistice eficiente și optimizate pe scară largă. În centrul atenției se află transportul, sortarea, ecluzarea și distribuirea precum și depozitarea intermediară și acumularea de materiale și mărfuri. Pentru ca logistica dumneavoastră să rămână în mișcare: eficientă, sigură, rapidă.

Flexibilitate pentru toate cazurile: sistemul modular de la Jungheinrich

Cu tehnica de transport a rezervoarelor sunteți pe banda de depășire. Și aceasta nu doar datorită vitezelor de transport de până la 1,50 m/s. Cu ajutorul sistemului nostru modular, deserviți posibilități noi de automatizare a depozitului și asigurați conectarea la procese de logistică inhouse cu eficacitate economică maximă. Și toate acestea pe un spațiu cât mai redus, printre altele și cu șuntarea diferențelor de înălțime. 

Cu planificare unitară către un plus de eficiență și rentabilitate

În legătură cu sistemul de administrare a depozitului Jungheinrich WMS, tehnica noastră inovatoare, scalabilă de transport a rezervoarelor conduce procesele dumneavoastră de logistică inhouse la un nivel superior. Această planificare unitară este completată de ofertele noastre de servicii. În legătură cu necesarul minim de întreținere și o eficiență energetică sporită, optimizați toate costurile de exploatare a instalației. Astfel, logistica dumneavoastră nu este doar sustenabilă și de încredere, ci rămâne mereu eficientă economic. 


Aveți întrebări?